J. Narkevičius: kelias iš Smiltynės į Nidą bus atnaujintas

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministras teigia, kad kelias tarp Smiltynės ir Nidos bus praplatintas ir atnaujintas, bet pirma reikia rasti sutarimą su aplinkosaugininkais.

„Mes stengiamės, kad pajudėtų kelio nuo Klaipėdos, nuo Smiltynės iki Neringos (Nidos – BNS) rekonstravimas, ten, be abejo, yra saugomų teritorijų problema. Žmonėms reikėtų, kad šitas kelias būtų praplatintas ir tada renovuotas. Ties tuo dirbame“, – LRT radijui antradienį sakė Jaroslavas Narkevičius.

„Vykdomi darbai suderinamumo tarp saugomų teritorijų ir tarp Kelių direkcijos ir savivaldybės tam, kad būtų galima praplatinti šitą kelią, nes mes suvokiame, kad jo būklė yra bloga“, – kalbėjo ministras.

Jis taip pat sakė, jog artimiausiu metu ketinama imtis dviračių tako, jungiančio Smiltynę ir Nidą rekonstrukcijos.

„Kelių direkcija vykdo projektavimą ir netrukus bus pradėti pirkimai, suderinta su aplinkosauga, kitaip kalbant, tas takas iki 2025 metų bus pilnai renovuotas, trys etapai – vienas etapas iki 2023 metų bus baigtas. Taigi, darbai vyksta intensyviai“, – sakė J. Narkevičius.

2012–2013 metais už maždaug 10 mln. eurų buvo rekonstruotas apie 10 km ilgio kelio Smiltynė–Nida ruožas, taip pat už 1 mln. eurų suremontuotas dviračių takas tarp Pervalkos ir Nidos.

Tuo metu buvo pasiektas sutarimas su aplinkosaugininkais ir nacionalinio parko direkcija dėl kelio rekonstrukcijos, jo neplatinant.

1970 metais nutiestas kelias yra vienas blogiausių krašto kelių šalyje, jame įvyksta daug avarijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Kas..

to Kas.. portretas
Tai ir puiku. Kas galėjo kada pasižiūrėt vieną-kitą seimo posėdį matė kaip ten dirba 'amžinosios' partijos.Iš tikrųjų ten jau neliko nieko vertingo o tik valstiečiai, na dar gal ateis koks Juozaitis ar padidės lenkai. Ne be reikalo žmonės taip nekenčia konservatorių kurie kažkada buvo garbinami ir su pajuoka žiūri į liberalus bei socdemus. Frikų ieškančių euro, rateliai:D). Gaila, kad mūsų spauda nerašo apie tokius žygius kaip akivaizdus valstybinio sektoriaus naikinimas, siekiai žūt-būt neleisti turėt Valstybei turto, pramonės įmonių, bankų ar veiklos nešančios pelną. Todėl visi jau seniai galvoja(ir priima kaip normą), kad savo spaudos Lietuva neturi.Tik perkamus šališkos informacijos ir reklamos platintojus.

Kas dėl urėdijų 3

Kas dėl urėdijų 3 portretas
Ir už urėdijų įteisinimą balsavo ar ne 103 seimo nariai !!!! 2015 m socialdemokratai valdantieji , manau už balsavo visa šiandieninė seimo opozicija ir tie patys Palucko " kovotojai " jau ne bebrai socialdemokratai :) Mane iki šiol stebina kaip seimo opozicija šią kadenciją veidmainiauja ...visur buvo prikišę nagus , o dabar vaidina " šventus " . Pagarba " valstiečiams " kurie atlaikė " opozicines veidmainystes " . Tas pats ir su valstybinėmis vaistinėmis , vakar opozicija bandė išbraukti iš seimo darbotvarkės . Nepavyko .

Žurnaliūgoms

Žurnaliūgoms portretas
reikia mokytis kaip rašyti straipsnius. Čia įdomiau skaityt komentarus nei vargti stengiantis susidėti į smegeninę prėską tekstą. Ačiū komentatoriui ,,Kas dėl urėdijų", tikraivertinga... Tokia informacija (aiškinančia ir šviečiančia žmones ) turėtų užsiimti visa žiniasklaida. Tuo labjau, kad mums informacijos gavimą, o ne sudo skaitymą, garantuoja ne tik Konstitucija bet ir LR visuomenės informavimo įstatymas. Žinoma, jei jo jau tyliai nepakeitė kokia nors buvusi valdžioje sisteminė partija (kaip atsitiko su LR Konstitucija kai stojom į ES)
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių