„Jamam“ akcijos sugundyti klaipėdiečiai užkimšo automobilių aikšteles

Klaipėdos „Akropolį“ užplūdusių pirkėjų mašinos nebetelpa automobilių aikštelėse, užkimšti ir aplinkiniai kiemai. Šeštadienį visą dieną iki vėlumos šio prekybos centro surengta akcija „Jamam“ priviliojo daugybę pirkėjų ne tik iš uostamiesčio.

Prie įvažiavimų į automobilių aikšteles stovi tvarkdariai, reguliuojantys mašinų srautus. Rasti laisvą vietą labai sunku. „Akropolis“ dūzgia, kaip avilys.

Automobilių valstybiniai numeriai išduoda, kad apsipirkti akcijos dieną į uostamiestį atvyko nemažai Rusijos piliečių.
Tai puiki proga sutaupyti perkant dovanas artimiesiems bei seniai nusižiūrėtus daiktus. Pirkėjai iš prekybos centro prekes vežasi kupinais vežimėliais.

Tiesa, šįkart čia neskamba linksmos melodijos, atšaukta planuota diskoteka ant ledo. Taip reiškiamas gedulas dėl žuvusiųjų Rygoje.

Šį savaitgalį visuose Lietuvos „Akropoliuose“ vyksta akcija „Jamam“, kurios metu prekėms taikomos didžiulės nuolaidos. Šiame prekybos centre galima gauti dienraščio „Klaipėda“ prenumeratos nuolaidą bei kur kas pigiau nei įprasta užsisakyti skelbimus bei reklamą.


Šiame straipsnyje: JamamMaximaakcijaprekyba

NAUJAUSI KOMENTARAI

mbt men shoes clearance

mbt men shoes clearance portretas
mbt swiss „Jamam“ akcijos sugundyti klaipėdiečiai užkimšo automobilių aikšteles | KaunoDiena.lt

klaipedietis

klaipedietis portretas
O man patinka MAXIMA,pigiau Klaipedoj niekur negausi.Nereikia cia pasakas sekti,kad kitur pigiau.Kai kurios prekes aisku brangsta.Tai ,kad visame pasaulyje brangsta.Dukros paklausiau,tai pasake per astuonis metus Anglijoje maistas pabrango trecdaliu. Iki irgi buna ziuriu neblogu nukainavimu,kartais pigiau negu maximoj.

o diskotekoje ant ledo kada pravažiuos Patackas?

o diskotekoje ant ledo kada pravažiuos Patackas? portretas
Sukvieskit Patacką ir kitus didesnius - diskotekoje tada pamatysim aisbergų susidarymą: įlūš Patackas, pagrius po ledu, tada ir mes garsėsim ne mažiau kaip Ryga, o tai kažko niekas nevyksta, perka visi, važiuoja, krauna prekes ir vėl perka... jokio smagumo ir nėra įvykių
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių