J.Jucevičiūtė nebevadovaus Palangos oro uostui

Iš trečio pagal dydį Lietuvoje tarptautinio Palangos oro uosto vadovo posto traukiasi Jolanta Jucevičiūtė. Tai BNS patvirtino susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius.

Jis BNS sakė šios savaitės pradžioje pasirašęs įsakymą, kuriuo J.Jucevičiūtė abipusiu susitarimu atleidžiama nuo spalio 31 dienos. Ministras svarstė, jog J.Jucevičiūtė traukiasi dėl blogo klimato kolektyve ir vykstančios Lietuvos oro uostų pertvarkos.

"Į žmogaus širdį neįlįsi. Įtakos turbūt turėjo klimatas kolektyve, vykstanti oro uostų reorganizacija", - BNS sakė R.Sinkevičius.

Ministras BNS sakė, jog kol kas neketinama ieškoti pamainos J.Jucevičiūtei.

Su J.Jucevičiūtė BNS kol kas nepavyko susisiekti. Ji portalui 15min.lt sakė, jog iš pareigų traukiasi savo noru.

"Kurį laiką pailsėsiu, ką veiksiu po to – dar pagalvosiu. Yra įvairių minčių. Čia įgijau nemažai patirties, kuri ateityje tikrai pravers", - teigė direktorė.

Šių metų rugpjūtį Susisiekimo ministerijos komisija tyrė J.Jucevičiūtės veiklą - ja esą susidomėta gavus darbuotojų skundą, kad jos vadovavimo metais neatidarytas nė vienas naujas maršrutas, mažėja aptarnautų orlaivių ir keleivių skaičius, o ji pati į darbą Palangoje ir į namus Klaipėdoje važinėja tarnybiniu automobiliu.

Palangos oro uostui J.Jucevičiūtė pradėjo vadovauti 2010 metų sausį.

Kauno ir Palangos oro uostai kitąmet turėtų būti prijungti prie Vilniaus oro uosto.

Palangos oro uostas pernai sulaukė 128 tūkst. keleivių - 15,3 proc. daugiau nei užpernai. Tai yra geriausias aptarnautų keleivių rezultatas per visą oro uosto veiklos dvidešimtmetį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mda

mda portretas
O kokia problema jei žmogus važiuoja tarnybinius auto? Ar žinote, kad atokiau esančios įmonės savo darbuotojams jau priimant į darbą pasiūlo, kad duos ir tarnybinį auto kuriuo bus galima važinėti į darbą. Kitu atveju tektų algą kelti ir dar nuo algos mokesčius sumokėti. Gerų darbuotojų nėra daug ir ne nusotabu, kad visomis priemonėms stengiamasi juos pritraukti. Aš taip pat važinėju tarnybiniu automobiliu, nes toks buvo sutarimas su darbdaviu.

nuomone

nuomone portretas
...reikejo tarnybiniu auto nevazinet i namus ir viskas butu "blizgeje".Naivuoliai....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių