Jūrininkų sveikatos priežiūros centrui – laikinas vadovas

Jūrininkų sveikatos priežiūros centre – pokyčiai. Pasibaigus iki šiol įstaigai vadovavusio vyriausiojo gydytojo Viktoro Grigalausko darbo sutarčiai, laikinąja vadove paskirta Vida Butkienė.

Ilgamečio Jūrininkų sveikatos priežiūros centro direktoriaus V.Grigalausko darbo sutartis baigėsi pirmadienį.

"Todėl laikinai, kol įvyks konkursas, šias pareigas eiti mano teikimu buvo paskirta pavaduotoja V.Butkienė", – vakar įvykusio susitikimo su Jūrininkų sveikatos priežiūros centro vadovais bei darbuotojais rezultatą įvardijo Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Planuojama, kad konkursas bus surengtas kitą savaitę.

Uostamiesčio vadovas per susitikimą Jūrininkų sveikatos priežiūros centro darbuotojų prašė nekurstyti jokių aistrų ir nepanikuoti, o ramiai dirbti savo darbą.

V.Grubliauskas pabrėžė, kad šiuo metu svarbiausia sulaukti naujo vadovo konkurso.

"Šis centras, kuris sėkmingai dirba tiek metų, turėdamas daugiau nei 30 tūkst. pacientų, per 200 darbuotojų, gali būti pavyzdžiu daugeliu atvejų", – teigė meras.

Pašnekovas pastebėjo, kad tokia registruotų pacientų gausa byloja apie centro teikiamų paslaugų kokybę, žmonių ištikimybę jam.

Susitikime pastebėta ir tai, kad šiuo metu dėl veikiausiai įstaigą ateityje paliesiančių permainų politinių sprendimų nėra ir kol kas jų nesirengiama priimti. Yra parengta ir analizuojama galimybių studija.

"Kita vertus, matyt, būtų neteisinga užmerkti akis ir į aštrėjančią konkurencinę aplinką, nes ten šalia yra pastatytas naujas sveikatos priežiūros centras. Visas šias aplinkybes turėsime vertinti, bet ne anksčiau nei kitais metais", – dėstė V.Grubliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jurininkas

jurininkas portretas
Labai didelis kisininkas tasGrgalauskas-ypac buvo su jureiveis.

Is esmes

Is esmes portretas
gaila ,kad vadovas pasitraukia is tiek metu savo darbo vietos ,ji pakeisti pilnaverti asmeni bus sunku surasti,vien tai ,kad per tokius permainu laikus sugebejo islaikyti istaiga ,kuri gali didziuotis savo darbuotojais ir dideliu kiekiu prisirasiusiu pacientu,bei suteikiama aukstos kvalifikacijos pagalba,be to puikiai mokejo surasti kalba su serganciais ir sveikais zmonemis,tikrai daugelis klaipedieciu gerbiama daktara prisimins dar ilgai.Todel ir galima jam palinketi stiprios sveikatos ir sekmes ir pasakyti aciu.

Pasipiktinusi

Pasipiktinusi portretas
Nu ir ačiū Dievui, gal pagaliau į šią polikliniką ateis 21a. Dabar aišku kodėl įstaiga, turėdama šitiek pacientų negali padaryti elektroninės registracijos pas gydytoją. Kiek nervų kainuoja, kol prisiregistruoji. Rekordas buvo kai tris dienas iš eilės skambinau ir ne po vieną kartą, bet po 20-30. Seniai laikas užleisti vietą jaunesniems
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių