Jūros šventės metu prezidentui G. Nausėdai – klaipėdiečio akibrokštas

Jūros šventės globėjas prezidentas Gitanas Nausėda nors ir nakvojo Klaipėdoje, tačiau šventės nematė. Trumpam pokalbiui su žurnalistais Dangės krantinėje pasirodžiusį G.Nausėdą sutrikdė emocijų apimto klaipėdiečio akibrokštas – vyras ištiesė prezidentui kumštį, sušukdamas „žaibas“.

Taip šventės dalyvis norėjo išreikšti susižavėjimą tuo, jog savomis ausimis išgirdo tai, ką kalbėjo G.Nausėda žurnalistams.

Žmogus, išvydęs krantinėje kalbantį prezidentą, iš karto prasispraudė pro apsaugos darbuotojus ir labai atidžiai klausėsi ką šneka G.Nausėda. Jam nutilus, vyras panoro susidaužti kumščiais su šalies vadovu.

Nors pačiam G.Nausėdai toks vyro poelgis sukėlė tik šypseną, prezidentas kumščiais su vyru nesidaužė.

Lengvai įkaušusį šventės dalyvį mikliai sučiupo apsaugininkai ir akimirksniu nugręžė nuo šalies vadovo.

Paklaustas, ar spėjo pamatyti švenčiantį uostamiestį, G.Nausėda patikino, jog darbotvarkė buvo tiek įtempta, jog šventės dar nematė.

„Aš vis dar esu žmogus, klaipėdietis, mačiau tik gabaliuką šventės. Sudalyvauti šventėje negalėsiu, nes turiu ir kitų įsipareigojimų. Šį rytą turėjau labai malonų įpareigojimą pabūti kartu su vaikais, kurie pirmą kartą mato jūrą Palangoje. Dienotvarkė įtempta, bet aš nesiskundžiu. Man tai yra darbas ir poilsis vienu metu“, – kalbėjo G.Nausėda.

Dienotvarkė įtempta, bet aš nesiskundžiu. Man tai yra darbas ir poilsis vienu metu.

G.Nausėda į uostamiestį atvyko penktadienį, vakarojo su tėvu šeimos namuose, o tai sukėlė rūpesčių apsaugos komandai.

Naudodamasis galimybe pabendrauti su garbaus amžiaus tėveliu Antanu Nausėda, G.Nausėda, šeštadienį pietaudamas su Klaipėdos meru Vytautu Grubliausku, pasikvietė jį pietų.

Jūros šventės dalyviams, išvydusiems G.Nausėdą Klaipėdos senamiestyje, kilo dvejopi jausmai. Būrelis švenčiančių miestiečių plojimais palydėjo į automobilį sėdantį prezidentą ir nuoširdžiai džiaugėsi tuo, jog šalies vadovu tapo klaipėdietis. Kiti gi, nors ir sutartinai ploję, vėliau gūžčiojo vienas kitą klausinėdami – „o kas čia toks buvo?“.

Klaipėdoje G.Nausėda su žmona praleis visą vakarą. G.Nausėda dalyvaus Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko padėkos vakare.

Paklaustas, kodėl šiemet į šį renginį negali patekti spaudos fotografai, G.Nausėda patikino, jog vakaro metu norėtų bendrauti su žmonėmis, o ne pozuoti gyvenimo būdo žurnalams.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

PERKŪNAS

PERKŪNAS portretas
Laivas „SŪDUVIS“ stovės prie Pilies tilto, Dangės kairėje krantinėj. Laivas „SŪDUVIS” bus „UŽKONSERVUOTAS”, o ne „NURAŠYTAS”. Tiems, kas rašo tinklaraštyje ir nežino kur stovi Klaipėdoje „NURAŠYTAS” laivas „KOLYMA”, rekomenduojame nuvykti į Klaipėdos geležinkelio stotį ir apžiūrėti „UŽKONSERVUOTĄ” juodąjį garvežį.

kaunietė

kaunietė portretas
aha , gerai kad neleido, tas pats kai Kauno klinikose su ligoniukais Nausėdienė bendravo-tie fotografai patys lenda per visus plyšius, paskui pateikinėja nuotraukas, o ju draugeliai žurnaliūgos išlaužinėja iš piršto -ale piaras ir t.t. prezidentas supranta kas per liaudis tie fotkistai ir žurnalistai, kur nereikia, bus neįleidžiami ir mažiau drums vandenį, nes ju darbas iš bet ko kad tik ale sensacija..kad ir to straipsnio pavadinimas- akibrokštas- apgirtusio diedo supratimu, jei jau prezidentas bendrauja artimai su žmonėm, tai ir jam galima žaibą duot? čia akibrokštas apsaugos, kurie "šiltą" dieduką per arti prileido...

zenka

zenka portretas
pakulyni nerek op nepersokes per griovi......
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių