parduotuvėje atidirbk kasininku, bare prašosi, kad atidirbtum virtuvėje ir pats sau maistą atsineštum.... puiku. Aš moku skaniai namie valgyti gamintis.
Lietuviai tuoj šilumos mokestį įrašys, valytojo mokestį, kavinės savininko žmonos meilužio mokestį. Alio Gal MENIU kainas pakoreguokite pagal Latvius nors, apie Europą nėra ko kalbėti
Tiesiog nesupratau - tai ar privalau mokėti? Su arbatpinigiais paprasta- blogas aptarnavimas, arbatpinigių nėra, geras- yra. O kaip šiuo atveju. Suprantu, kad klientui net nebepaliekama teisė apsispręsti. Ir paaiškinkite kodėl pas padavėjus atsiranda daugiau darbo jei ateina didesnė kompanija - jie juk aptarnauja tą patį žmonių kiekį, kokį gali priimti kavinė. Suprantu jei ta kompanija nori kažko ypatingo - patiekalų ar atskiro dėmesio, tuomet viskas aišku. Keistai kažkaip. Mokestis nežinia už ką. Gal ir gerai būtų, kad oficialiai būtų įteisinti arbatpinigiai, bet pasirinkimo teisė - palikti ar ne, turi būti suteikta klientui.
Išsivysčiusiose šalyse kavinės džiaugiasi sulaukę didelių kompanijų, nes daugiau užsakymų, tai dar ir nuolaidą atsiskaitant pritaiko, o čia atvirkščiai, papildomai susimokėkite. Ar prie vieno stalo sėdi, ar atskirai, padavėjams tiek pat darbo.
Informacija turi būti skelbiama viešai, o ne atnešus sąskaitą. Viasada palieku arbatpinigius, jeigu svetingai, nuoširdžiai priėmė, bet jei liepia skenuoti kodą ar neduoda meniu- iš kart einu atgal...
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)