Kelio ženklas Klaipėdos rajone – it rebusas

Sodininkai kraipo galvas – kelių ženklinimo paslaugą laimėjusi įmonė Klaipėdos rajone pastatė tokį ženklą, kurio vairuotojai dar nebuvo regėję.

Šalia Šiūparių kaimo Klaipėdos rajone esanti sodų bendrija „Aisė“ turi 47 gyventojus, dalis jų vairuoja automobilius. Vieną rytą sodininkai ilgai stebėjosi, sustoję centrinėje sodų bendrijos gatvėje.

Prie posūkio į šią bendriją, ties Aisės ir Lieknio gatvių sankirta, rangovų buvo prašyta pastatyti įspėjamuosius ženklus. Tačiau labai panašu, kad kažkam pirmadienio rytas buvo sunkus – darbininkai prisuko apverstus kelio ženklus ir išrūko.

Sodų bendrijos pirmininkas Valerijonas Ripkauskas tikino, kad apie tokį darbininkų darbo broką jau pranešė Klaipėdos rajono savivaldybei, Dovilų seniūnijai.

Rangovai patys pamatė klaidą, kurią jau ištaisė.

„Mes teikėme prašymą savivaldybės Saugaus eismo komisijai, kad būtų įrengti atitvarai, nes T formos sankryžoje yra gilus griovys, teka Skardupės upelis. Žiemą slidu, galima ir tiesiai į griovį nulėkti. Daugiau nieko ir neprašėme. Ženklus sudėjo seniūnija, o kas turėtų daugiau“, – kalbėjo sodų bendrijos pirmininkas.

Klaipėdos rajono Dovilų seniūnė Nijolė Ilginienė tikino, kad kelio ženklus montavo konkursą laimėjusi bendrovė.

„Jie laimėjo kelio ženklų pastatymo ir priežiūros konkursą. Buvo siųstas prašymas sudėti įspėjamuosius ženklus – Nr. 109 ir Nr. 110“, – tikino seniūnė.

Kelio ženklas Nr. 109 įspėja, kad prie pagrindinio kelio iš dešinės pusės prisijungia šalutinis kelias. Kelio ženklas Nr. 110 įspėja, kad prie pagrindinio kelio iš kairės pusės prisijungia šalutinis kelias.

„Rangovai patys pamatė klaidą, kurią jau ištaisė. Sakė, kad buvo klaidingai uždėta iš abiejų pusių“, – patikslino N. Ilginienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
aiti rebusas? nera rimtesniu prblemu? Klaipedoje zenklu miskas..

ši situacija parodo, kiek debilų prigimdytu

ši situacija parodo, kiek debilų prigimdytu portretas
prie kapinių tvoros pas mus sėdi atseit valdžioj, mažiau klausykitės ir vykdykit jų apsinarkašinusu smegenų sugalvotus įstatymus, tai konkretus debilai, o žinot dar vieną paslapti, debilizmas užkrečiamas, niekam nepasakokit tšššššššššššššš tik tarp mūsų, skiepai nuo debilizmo dalinami senajam turgui, šešta eilė prie aštunto žmogos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių