Klaipėdiečiai baiminamasi girtaujančiųjų agresijos

Smilgų gatvėje gyvenantys žmonės kone kasdien priversti kovoti su lėbaujančiais, šiukšlinančiais prašalaičiais. Anot gyventojų, kartais agresyvūs ir girti žmonės net koneveikia praeivius.

Klaipėdiečiai kyla į kovą su Smilgų gatvėje siautėjančiais tvarkos pažeidėjais.

Anot vieno gyventojo, miško teritorija, nusidriekusi palei Smilgų gatvę (buvusią Vaivos gatvę), jau kurį laiką tapo girtuoklių traukos centru.

Atokesnėje vietoje svaigintis susirenka tiek asocialūs asmenys, tiek ir jaunimas.

"Teritorijoje nuolat vartojami alkoholiniai gėrimai. Geriama darbo dienomis, savaitgaliais, naktimis. Išgėrę asmenys kabinėjasi prie praeinančių žmonių", – piktinosi klaipėdietis.

Pažeidėjai ne tik lėbauja, bet ir teršia aplinką.

"Nėra užtikrinamos elementarios miesto tvarkos ir švaros taisyklės. Atliekos jau kurį laiką nėra tvarkomos, tad žaliasis kampelis baigia pavirsti į sąvartyną", – pasakojo vyras.

Netoli miškelio yra nutiestas šaligatvis, kuriuo žmonėms vaikščioti nesaugu. Kaip teigia miestiečiai, išgėrę asmenys kabinėjasi prie praeivių.

Blogiausia, anot gyventojų, kad pažeidėjai dažnai kartu atsiveda ir šunų.

"Keturkojai bėgioja palaidi, be pavadėlio, antsnukių. Esu savo akimis matęs, kaip vienas šunų užpuolė šaligatviu ėjusį žmogų, kuris taip pat vedėsi šuniuką", – prisiminė klaipėdietis.

Neapsikentę gyventojai apie susidariusią situaciją pranešė miesto savivaldybės atstovams.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjo Sauliaus Valiulio, teritoriją ketinama įtraukti į artimiausių patikrinimų planą. Ši vieta bus stebima viešosios tvarkos pareigūnų.

"Ne visada atvykus į patikrinimą pavyksta aptikti pažeidėjų. Kartais jie jau būna pasišalinę. Pastebėjus, kad teritorijoje būriuojasi neblaivūs asmenys, žmones nedelsiant raginame skambinti pagalbos telefonu 112 ir kviesti policijos pareigūnus", – teigė S.Valiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulyte

Saulyte portretas
Kad apie Akropolį ir jo aikštelėje diodai naktį jaunimas girti su masinom. Neįmanoma vaiką naktį užmigdyti iki paryčių. O juk policija šalia. Tai kur ta tvarka?

o

o portretas
kokia ju tautybe kodel neraso kas per rusiska paslaptis viesa juk nors apginkime zemaicio garbe dudoriau o gal tu ne zemaitis?......

bevardis

bevardis portretas
Melnaragiškiai tik baiminasi, mat kokie atsargūs :). Klaipėdos centrinėse gatvėse apiplėšinėjami žmonės, gadinamos, apvagiamos mašinos ir baimintis nėra kada, netenka asmeninių daiktų, sveikatos. O jūs baiminatės juokdariai !!! Išsirinkote dievaitį, kuris tenkina melnaragiškių pageidavimus, tai gal ir jaunimą miške išgaudys, mieste absoliutus nulis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių