Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdiečiai kurs miesto viziją

2014-11-03 08:30
DMN inf.
DMN nuotr.

Klaipėdos vizija – ją turi kiekvienas šio unikalaus miesto gyventojas. Klaipėda – Lietuvos miestas, kurio istorija dvelkia prūsiškai vokiška dvasia ir kurią nuo neatmenamų laikų savo gyvenimu, tradicijomis rašė lietuvių protėviai, kūrė realybę nuostabiame pajūryje ir tikėjo ateitimi, matė išdidaus, vėjų nugairinto ir pušų kvapu persisotinusio Klaipėdos miesto viziją. O kokią šio miesto viziją matome mes – šiandienos klaipėdiečiai? Juk visi turime ką pasakyti šiuo klausimu?

Taigi naujo internetinio portalo www.klaipedosvizija.lt sumanytojai tikisi, kad miesto bendruomenė dalysis savo mintimis, problemomis, kurias visi kartu bandysime spręsti, o mūsų visų originaliausios idėjos bei vizijos virs tikrove.

Mes pasisakome už prasmingas diskusijas ir problemų sprendimo būdų pateikimą. Mes – už gražias svajones, kurių įgyvendinimas padarytų miesto bendruomenės gyvenimą gražesnį, turtingesnį. Mes – už profesionalų dialogą tarp įvairių institucijų ir skirtingų lygių pareigūnų. Mes už politinį „peizažą“ – kiekviena partija turi ir gali ne tik kalbėti, bet ir atlikti gerus darbus Klaipėdos miestui. Mes – už gražią, turtingą, verslią, jūrinę Klaipėdos viziją.

Mums rūpi visos miesto bendruomenės gyvenimo sritys: laivyba (pramoninė ir pramoginė), turizmas, kultūra, senamiesčio „pulsas“, pramonė, verslas, daugiabučių kiemai ir duobėtos miesto gatvės, komunalinių paslaugų „paketas“, sportas, švietimas, laisvalaikis, aukštasis mokslas ir jo institucijos, miesto gatvių infrastruktūra.

MUMS RŪPI MŪSŲ MIESTAS – KLAIPĖDA. Jums taip pat rūpi – mes žinome, todėl kviečiame aktyviai ir produktyviai dalytis savo mintimis, problemomis bei siūlyti jų sprendimo būdus. Mūsų portalas ieškos įdomių ir norinčių prisidėti prie miesto klestėjimo pašnekovų. Laukiame visų. Susitikime www.klaipedosvizija.lt.

Tikimės visų klaipėdiečių nuomonių, pastebėjimų, pasiūlymų, kad ir surašytų paprasta, visiems suprantama kalba. Nebūtini ilgi straipsniai, lauksime ir trumpų pastebėjimų.

www.klaipedosvizija.lt

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų