Klaipėdiečiai raginami atsinaujinti leidimus statyti automobiliams

Miesto centrinėje dalyje gyvenantys klaipėdiečiai raginami atsinaujinti lengvatinius leidimus statyti automobiliams daugiabučių namų kiemuose.

Miesto centrinėje dalyje gyvenantys klaipėdiečiai raginami atsinaujinti lengvatinius leidimus statyti automobiliams daugiabučių namų kiemuose. Siekiama, kad būtų išvengta eilių.

Prašymai dėl naujų leidimų dėl naujų lengvatinių leidimų išdavimo jau priimami.

Pirmiausia rekomenduojama kreiptis gyventojams, kurių senųjų leidimų galiojimas baigiasi sausį ar vasarį. Jiems bus teikiama pirmenybė.

„Norime, kad nebūtų didelių spūsčių ir gaištamas laikas. Tad naujais leidimais jau reikėtų susirūpinti šiandien“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės informavimo ir e. paslaugų skyriaus vedėja Vilija Venckutė-Palaitienė.

Ji pabrėžė, kad gyventojai jokio finansinio nuostolio nepatirs. Naujieji leidimai pradės galioti nuo tos dienos, kada baigsis senųjų galiojimas. 

Rekomenduojama dėl naujo lengvatinio leidimo statyti automobiliams daugiabučių namų kiemuose miesto centrinėje dalyje kreiptis, likus mėnesiui ar dviem iki senojo galiojimo datos.

Lengvatinių leidimų kainos nesikeitė. Pirmai mašinai kainuoja 5, antrai – 250 litų per metus. Juos galima išsiimti ne tik vieneriems, bet ir dvejiems metams.

Pernai buvo išduoti 906 lengvatiniai leidimai statyti automobiliams daugiabučių namų, esančių centrinėje miesto dalyje, kiemuose, šiemet – jau 5 tūkst. 230.

Yra siūlymų modernizuoti šiuos leidimus. Norima, kad ateityje gyventojai naudotųsi ne popieriniais leidimais, o specialiais lipdukais, kuriuos būtų galima nuskaityti aparatu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mu-mu

mu-mu portretas
O kas nors ar tikrino nors kartą dabar kiemuose ar turi mašinos leidimus ar ne? Pas mus kieme nė karto. Mano mašina vienintelė su leidimu. Daugiau nebepirksiu.

Kodėl toks skirtumas

Kodėl toks skirtumas portretas
Pirmai mašinai kainuoja 5, antrai – 250 litų per metus?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių