Klaipėdiečiai sirgaliai „pasitaupė“ finalui

Lietuvos krepšinio rinktinės pergalę pusfinalyje penktadienio vakarą klaipėdiečiai šventė santūriai – miesto centre nebuvo girdėti vieningos skanduotės „Mes laimėjom!“

Kai baigėsi Europos čempionato pusfinalis, kuriame Lietuvos rinktinė rezultatu 77:62 nukovė Kroatijos komandą, maždaug po dešimties minučių iš Klaipėdos centre esančių kavinių į gatves pabiro sirgaliai.

Tačiau jie pergalės džiaugsmu garsiai nesidalijo – įspūdžius aptarinėjo tarpusavyje. Tik viena kita grupelė jaunuolių eidami šūktelėjo, jog „mes laimėjom“.

Šiek tiek emocionalesni buvo automobilių vairuotojai. Daugelio automobilių, važiavusių Manto gatve, langai buvo atidaryti, o iš mašinų sklido krepšinio himnu tapusi Marijono Mikutavičiaus daina „Trys milijonai“, keleiviai pro langus mojamo trispalve. 

Panašu, jog klaipėdiečiai neabejojo, kad lietuviai pateks į Europos krepšinio čempionato finalą, todėl pernelyg emocijų ir neliejo. Jas jie, matyt, taupo finalui, kuris vyks sekmadienio vakarą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to VILNIUS

to VILNIUS portretas
Kokios nekokios, bet vazineja, o jus Wilno Zydai nebezdekit patys sau po nosim pziurekit ! per vasara visa pajuri apsikot i jura primyzot - dabar is ten savo Zydmiescio bezdat! Salin rankas nuo Memelio!!!

To vilnius

To vilnius portretas
Nekliedek nieko blogo apie Klaipeda. Pas save slektyne tvarkykis. Auksas musu! Valio!

Vilnius

Vilnius portretas
O ka klaipedoje tik is savartinu masinos vazineja????
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių