Klaipėdiečiai supyko: į kapines darda duobėmis

Klaipėdiečiams, šiomis dienomis važiavusiems į Joniškės kapines, teko dardėti siaubingai išdaužytu asfaltu. Pasirodo, gyventojai ne kartą apie nebaigtą remontuoti kelią jau buvo pranešę Klaipėdos savivaldybei, tačiau Miesto tvarkymo skyrius problemos nesprendė, o ją pažymėjo žalia varnele, lyg duobės jau būtų užtaisytos.

Asfalto lopai, pasak vietinių, ties Joniškės gatvės 22 namu nuardyti jau du mėnesiai.

"Problema registruojama ne pirmą kartą, vis pažymima žalia spalva, lyg būtų išspręsta. Tačiau situacija nesikeičia, asfaltas išskaldytas pagrindinėje gatvėje jau daugiau nei du mėnesius, ir niekas nedaroma. Tikimės, kad vėl registruoti nereikės, ir ši problema bus išspręsta", – antrą kartą kreipimesi pažymėjo gyventojai.

Taip, iš tiesų gyventoja problemą užregistravo savivaldybės interneto svetainėje.

Du kartus gyventojų skundo sulaukę valdininkai realių darbų ėmėsi tik po to, kai situacija ėmė domėtis portalo žurnalistai.

Vos išsiuntus klausimus Miesto tvarkymo skyriaus vedėjai Irenai Šakalienei ir Klaipėdos savivaldybės tarybos ir mero sekretoriato vyr. specialistei Aušrai Lukauskienei, paaiškėjo, jog gatvę įmanoma suremontuoti vos per pusdienį.

"Taip, iš tiesų gyventoja problemą užregistravo savivaldybės interneto svetainėje, o spalio 13 d. kreipėsi pakartotinai. Spalio 20 d. jai buvo atsakyta e. paštu, "kad darbai Joniškės gatvės ruože buvo sustabdyti dėl įmonės "Klaipėdos vanduo" vykdomų tinklų rekonstrukcijos darbų. Šiuo metu baigiamas dangų atstatymas po žemės kasimo darbų, artimiausiu laiku bus suremontuotas ir viršutinis asfalto dangos sluoksnis", – atsakyme redakcijai pažymėjo A. Lukauskienė.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

A. Lukauskienė perdavė ir tai, kokią informaciją pateikė savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistai.

Aušra Lukauskienė / Redakcijos archyvo nuotr.

"Joniškės gatvės ruože, tarp baldų įmonės ir Bangų gatvės, asfalto dangos paprastojo remonto darbus vykdo įmonė "Inkomsta & Co". Įmonė yra įspėta, duobės bus paženklintos ir iki rytojaus, spalio 29 d. 12 val., bus suremontuotos. Kol bus paklota ištisinė asfalto danga, rangovas privalo užtikrinti saugų eismą darbų zonoje", – trečiadienį patikino A. Laukauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Regina

Regina portretas
Kodėl meras Grubliauskas leidžia savivaldybės tarnautojams netarnauti miesto gyventojams,kurie jiems moka atlygius? Miesto tvarkymo skyrius... Skamba gerai,tačiau kodėl jos vadovė jau du dešimtmečius , Šakalienė neatlieka savo pareigų? Ir ne tik tai kad Lietuvos žmonėms labai reikšmingos VĖLYNIŲ dienas sujauktos,apsunkintos... JONIŠKĖS kapinėse neįmanoma buvo ne tik pravažiuoti, bet ir eiti ... Kaip atsirado savivaldybėje buvusi akiplėša žurnalistė Lukauskienė? Grubliauskas susikvietė visus nevykėlius, ankščiau jau įrodžiusius -nemokant atlikti savo pareigų- Makūną, ir kt....

>

> portretas
O ar matete,jautete,kokio neispasakytai "lygggumo,glotnumo,saunumo" kelias i Liebartu-is Liebartu,ypac pries tilta-uz tilto,manau maziausiai 30(trisdesimt metu) nemates keliniko?

Klaipeda

Klaipeda portretas
Cia tas meras su savo komanda tai kaip lenku rinkimu akcija,turbut pats nesupranta kas mieste darosi.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių