Klaipėdiečiai sutrikę: ant šaligatvio – kateris

Uostamiestyje neretai pastebima, kad daugiabučių kiemuose ar kitose vietose automobiliai paliekami ant šaligatvių ar per arti namų. Tačiau šįsyk klaipėdiečius sutrikdė ant šaligatvio priekaboje paliktas kateris.

Tauralaukio mikrorajone jau kurį laiką gyventojai piktinasi ant šaligatvio palikta vandens transporto priemone.

Kilo klausimas, ar tokiu atveju jos valdytojas bus baudžiamas kaip ir gatvių transporto priemonių savininkai, pažeidę automobilių statymo taisykles?

Uostamiesčio savivaldybei klaipėdietis pateikė įrašą, kuriuo pranešė apie ant šaligatvio pastatytą katerį. Jis esą Medeinos gatvėje paliktas jau kelias savaites ir kliudo pėstiesiems naudotis šaligatviu.

„Ant šaligatvio stovi kateris ir trukdo pėstiesiems“, – skundėsi miestietis.

Klaipėdos savivaldybės Administracinės veiklos, kontrolės ir prevencijos skyrius patikino, jog apie šią situaciją žinoma ir yra surašytas protokolas.

Specialistai pabrėžė, kad šiuo atveju vertinamas ne kateris, o priekaba, ant kurios jis ir yra užkeltas.

„Protokolą už nusižengimą surašėme priekabos valdytojui“, – patikino Administracinės veiklos, kontrolės ir prevencijos skyrius.

Jeigu priekaba su kateriu būtų pastatyta gatvėje, kur nėra ženklinimo, ribojančio ar draudžiančio transporto priemonių statymą, tokiu atveju tai nebūtų laikoma pažeidimu.

Sustojimas ir stovėjimas vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles draudžiama sustoti ir stovėti, užtraukia baudą vairuotojams nuo 30 iki 90 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užknisote :)

Užknisote :)  portretas
Apeinu ir tiek :) O tie jūsų vaikai, dėl kurių nuolat pergyvenate, turėjo jau seniai užaugti :)

Tam Joo GNYDAI 2

Tam Joo GNYDAI  2 portretas
Nelaimingas žmogau, ar žinai ką reiškia žodis gnyda : gnýda (gnida). 1. glinda: Vaikas aptekęs gnýdoms. Ištrink gnýdas su žibalu. 2. nevalgus, ėkštus žmogus ar gyvulys: Gnyda tas mano vyras – sriubtelėjo kelis šaukštus kopūstų, o mėsos su bulbėms visai nevalgė. Ot gnydos paršeliai! 3. šykštuolis: Be reikalo vaikščioji – iš gnydos nėko negausi. Ką ten su tuo gnýda susidėsi! Nevalgus gyvulys.... Joo čia apie save?

Tam Joo GNYDAI

Tam Joo  GNYDAI portretas
Tai jeigu žmogus neturi katerio, ar automobilio jis GNYDA? Dievo sūnus Jėzus neturėjo nei automobilio nei katerio, nei priekabos, pagal šito silpnapročio Joo logiką Jėzus - GNYDA! Ir dar visa filosofija ;- apeikite tą mano katerį! Įsivaizduoju kaip mama su dvynukų vežimėliu APEINA šį nuostabų kateri. Arba žmogus su neįgaliojo vežimėliu. Tokiems veikėjams galima palinkėti" - kad tave šikantį ištiktų insultas! Žodžiu : apsikakok!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių