Klaipėdiečiai žeria priekaištus rangovams: daugiabučių kieme – it statybų aikštelėje

Dėl sunkiuoju transportu suniokotų pėsčiųjų takų ir vejos – priekaištų lavina statybininkams. Gyventojai prašo sutvarkyti šalia daugiabučių namų esančią teritoriją.

Neapsikentę žmonės kreipėsi į Klaipėdos savivaldybę, kad ši pasirūpintų ties Debreceno g. 62-uoju namu vyraujančia netvarka.

"Keičiant nuotekų vamzdynus, sunkusis transportas suniokojo šaligatvį prie namo. Prašome imtis priemonių, kad rangovai pašalintų trūkumus, atsiradusius po jų veikos", – problemą išsakė gyventojai.

Išraustas kiemas užminė mįslę ir savivaldybės atstovams.

Dokumentus atsivertusi Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų poskyrio vyriausioji specialistė Žibutė Lidžuvienė informavo, kad teritorijoje ties Debreceno g. 64-uoju ir 66-uoju namais buvo išduotas statybos leidimas vandentiekio tiesimo darbams.

Jis uždarytas rugsėjo pradžioje, o kitas – neišimtas.

Veikiausiai problema kilo dėl naujai pradėtų darbų.

"Panašu, kad čia kažkas neseniai daryta", – svarstė pašnekovė.

Gali būti, kad vyksta daugiabučio namo renovacija, todėl rangovas taip patenka į statybvietę.

Statybos leidimų poskyrio specialistai kitos savaitės pradžioje vyks į vietą ir patys įvertins situaciją, aiškinsis, kas ir kodėl suniokojo pievą ir pėsčiųjų takus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gyventoja E.

gyventoja E. portretas
Jeigu dabar sutvarkys ir sudės plyteles ar trinkeles tai pavasarį jos išsiklaipys ir reiks perdaryti. Vėl gvaltu visi šauks, kad pinigai plaunami. Žmonės turėkim kantrybės ( aš pati tame kieme gyvenu), daugiau purvo namie ir tik.

Vcka

Vcka portretas
Didelis cia uzmirtas objektas jus tikriausiai nematet azalino parkelio statybu kaip savildibes klerkai plauna pinigus su imone kavesta neimonuma niekur kreiptis nes visi ira papirkti net irziniasklaida

Vejas

Vejas portretas
liberalai paskandino Klaipeda purve ir atkatuose
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių