Klaipėdiečiams savaitę teks verstis be karšto vandens

Į šiaurę nuo Kauno gatvės gyvenantiems klaipėdiečiams šią savaitę teks verstis be karšto vandens – bus atliekami hidrauliniai šilumos trasų bandymai.

Šiandien anksti rytą atsikėlę klaipėdiečiai greičiausiai dar spės pasimėgauti karštu dušu. Tačiau iki pietų karštas vanduo bus išjungtas. Pirmadienį prižiūrėtojai užaklins šildymo sistemas.

Pagal planą antradienį ir trečiadienį trasos turėtų būti bandomos didesniu slėgiu. Atlikus bandymus, jei nekils nesklandumų, įmonė „Klaipėdos energija“ trasas užpildys karštu vandeniu.

Numatoma, kad ketvirtadienį prižiūrėtojai turėtų nuimti akles įvaduose ir paruošti vandens įrenginius. Penktadienį ar šeštadienį į klaipėdiečių namus turėtų sugrįžti karštas vanduo.

Tačiau paprastai nemaža dalis gyventojų jo sulaukia jau ketvirtadienio vakarą.

Vartotojai, kurių pastatams dėl defektų trasose nebus atnaujintas šilumos tiekimas, apie gedimus bus informuoti papildomai.

Hidraulinių bandymų metu rekomenduojama užsukti buto karšto vandens ventilį, kad už šaltą vandenį nereikėtų mokėti kaip už karštą.

Pietinėje miesto dalyje dėl hidraulinių bandymų be karšto vandens teks gyventi nuo birželio 11 iki 18 d.


Šiame straipsnyje: vanduoKlaipėdos vanduo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimas

Klausimas portretas
Klausimas be atsakymo. Kodėl negalima daryti tuos savo hidraulinius bandymus tuomet kai yra šilta?

Atsakymas

Atsakymas portretas
Todel, kad kai vesiau maziau prakaituojate ir galite maziau praustis :-))))

a tu jop....

a tu jop.... portretas
nu uzknisot negyvai su ta kvaila tvarka. Tai bent kartais sukeiskit vietom rajonus. Kodel mes amzinai tuim salt geguze be vandens karsto, o kita puse miesto visad per karscius "vargseliai" neturi karsto vandens.
VISI KOMENTARAI 12

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių