Klaipėdiečiui E. Kerpei – mero sveikinimai

Talentingas šokėjas šešiolikmetis Edgaras Kerpė sulaukė uostamiesčio mero Vytauto Grubliausko sveikinimų. Klaipėdietis Italijoje vykusiame šokių konkurse tapo jauniausiu suaugusiųjų grupės pasaulio čempionu per visą hiphopo čempionatų istoriją.

Talentingas šokėjas šešiolikmetis Edgaras Kerpė sulaukė uostamiesčio mero Vytauto Grubliausko sveikinimų. Klaipėdietis Italijoje vykusiame šokių konkurse tapo jauniausiu suaugusiųjų grupės pasaulio čempionu per visą hiphopo čempionatų istoriją.

Neseniai Edgaras grįžo iš Lenkijoje vykusio gatvės šokių čempionato, kuriame taip pat buvo nenugalimas. Anot jo trenerio šokių studijos „Intrus“ vadovo Mindaugo Lekausko, lenkai klaipėdiečio pasirodymą įvardijo kaip geriausią viso čempionato numerį. Iš viso jame rungėsi virš 1 200 šokėjų.

Trečiadienio popietę į uostamiesčio mero svetainę kartu su savo treneriu atskubėjęs E. Kerpė su pasididžiavimu rodė iškovotą pasaulio čempiono taurę. Laisvas nuo pamokų laikas, atiduotas treniruotėms ir dar daugiau pralieto prakaito nenuėjo veltui. Tačiau jaunuolis sustoti nežada ir yra įsitikinęs – tobulėti dar yra kur.

Po kelių dienų Klaipėdoje jau penktą kartą vyks Lietuvos taurės čempionatas. Penktadienį ir šeštadienį įvairiose kategorijose rungsis septynių šalių šokėjai. Tarp jų – ir Edgaras, mėginsiąs apginti Italijoje iškovotą čempiono vardą. 

V. Grubliauskas neslėpė susižavėjimo uostamiesčio talentu.

„Su Edgaru susitinkame jau nebe pirmą kartą, o šįsyk pelnyto titulo kalibras dar didesnis. Akivaizdu, kad nebuvo sustota ties pasiektais laurais, o žvelgiama į priekį ir siekiama vis didesnių aukštumų. Tai tikrai profesionalus požiūris į pasirinktą sportininko kelią. Treneris taip pat gerai kvalifikuotas ir pasirengęs iššūkiams, todėl tokiu tandemu Klaipėda gali didžiuotis“, – sakė jis.

Meras pastebėjo, kad gatvės šokiai Lietuvoje tampa vis populiaresni. O prie to ypač prisideda jaunieji uostamiesčio šokėjai ir jų treneris M. Lekauskas, išugdęs ir įkvėpęs ne vieną čempioną.

Būtent M. Lekausko iniciatyva Klaipėdoje organizuojamas Lietuvos taurės čempionatas. Esą tai puiki proga pasirodyti tiems, kurie neturi galimybės išvykti į užsienį: „Turnyras išaugo ir sulaukė milžiniško susidomėjimo, todėl neįsivaizduoju, kaip tilpsime į LCC tarptautinio universiteto „Michealsen“ centro salę“, – šypsojosi „Intrus“ studijos vadovas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Puiku

Puiku portretas
Puiku, kad Klaipėdoje dar yra gabių, atkaklių, pergalių siekiančių jaunuolių, ir visai nesvarbu ar jų tėvai pasiturintys ar ne. :)

:)

:) portretas
Svarbu panele grybkauskaite papuole i kadra.........nors viena foto bus be automatu ir BTR:)))))))))))

Cool to Nepizdi

Cool to Nepizdi  portretas
jeigu neturi talento ir užsispyrimo tai ir pinigai nepades. O Lietuva gaila bet pilna va tokiu "Nepizdi" kurie tik skundžiasi ir pyksta ant tu kurie bent kazka sugeba ir siekia savo tikslu, o tau "Nepizdi" geras pavadinimas jeigu supranti is rusu kalbos reiškia jeigu kultūringai nešnekėk , tai ir nešnekėk o eik dirbti ir pinigu turėsi .
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių