Klaipėdietės radinys kibire – pamestinukas šuniukas

  • Teksto dydis:

Klaipėdietė šį antradienį grįžusi į namus prie namo rūsio durų išvydo kibirą, kuriame gailiai inkštė pusantro mėnesio šunytis.

„Pirmiausiai bėgau pas kaimynus. Vieno kaimyno kalė atsivedė penkis šuniukus. Paklausiau, gal jų augintinis atklydo pas mane? Tačiau kaimynas tik šyptelėjo ir pakvietė suskaičiuoti specialiame namelyje miegančius šunyčius. Visi jie buvo vietoje“, – portalui pasakojo moteris.

Šunį ir katiną auginanti klaipėdietė apėjo visą sodų bendrijos kvartalą, nešina radiniu. Nė vienas sutiktas gyventojas tikino nematęs kas galėjo atsėlinti su mažyčiu šuneliu ir palikti, kaip kokį pamestinuką.

„Aš namuose laikau šunį ir katiną. Prieš pusmetį kartu gyveno dar vienas šuo, tačiau jis mirė. Dabartinė mano augintinė yra paimta iš šunų prieglaudos. Tačiau protu ir nuovokumu pralenkia bet kurį veislinį šunį. Gal kas nors pamatė, kad čia yra mylimi gyvūnai? Voljeras gėlėmis apsodintas, todėl spėju ir atnešė šuniuką. Tačiau tai vis tiek yra žiauru. Numetė šunelį, paslapčia, kaip kokie vagys“, – pasakojo gyvūnų šeimininkė.

Į namus kibire atnešta kalytė pasirodė esanti labai miela ir drausminga. Jei ne vienintelis namuose vyriškos giminės atstovas, Siamo katinas, keturkojė gal ir būtų priglausta.

„Norėčiau rasti šeimą, kuri priglaustų tokį stebuklą ir augintų ją. Aš jau turiu gyvūnų, toks mažas šunelis kankinsis, nes manęs nuolat nėra namuose“, – tikino moteris.

Uostamiestyje įsikūrusioje gyvūnų prieglaudoje kol kas nėra vietos tokio amžiaus šuniukams.

„Buvo pasakyta, kad vietos šiai mažylei ten kol kas nebus, nes jos ten jau gyvenantiems trūksta. Nenorėčiau, kad ji atsidurtų už grotų, būtų puiku surasti jai namus. Mažylė yra puikaus charakterio ir drausminga. Kol kas ji namuose gyvena tik kelias paras, tačiau matau, kad gerai reaguoja į kiekvieną sudrausminimą. Kol aš būnu darbe, ji laiką leidžia su senyva kale, kuri šiuo metu savotiškai auklėja išdykėlę. Aš manau, kad iš šios mažylės išaugs drausminga ir meili bičiulė“, – pasakojo klaipėdietė.

Beveislė, juodu kailiuku ir rusvomis pėdutėmis kalytė užaugusi turėtų būti nedidelio ūgio. Todėl toks šunelis tiktų net bute gyvenančiam žmogui. O jos guvumas ir išdaigos sušildytų net ir uždariausią širdį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JO

JO portretas
galima konatktus?

Anonime

Anonime portretas
tai galetu duoti kokius kontaktinius duomenis kur kreiptis, juk daug kas paskaitys si straipsni, gal uzsinores suniuko :-)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių