Klaipėdoje atidaromas naujas vakcinavimo centras

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje trečiadienį, gegužės 12 d., atidaromas naujas vakcinavimo centras. Jis įkurtas LCC tarptautiniame universitete Kretingos g. 36. Nuo šiol naujajame vakcinavimo centre bus skiepijama didžioji dalis klaipėdiečių – čia įrengta 20 kabinų skiepijimui, erdvi laukimo salė ir kitos reikalingos erdvės. Vakcinavimo centro koordinatorius – Jūrininkų sveikatos priežiūros centras.

„Klaipėda jau kviečia skiepytis asmenis nuo 45-erių metų. Tikimės, kad klaipėdiečiai bus vis aktyvesni, o naujame vakcinavimo centre bus kur kas lengviau užtikrinti, kad atėję skiepytis žmonės jaustųsi saugiai ir patogiai. Vakcinų yra, vieta, kur skiepytis yra, medikai pasiruošę, tad belieka priimti sprendimą, prisiregistruoti ir ateiti – vardan savęs, savo artimųjų ir visos bendruomenės“, – ragina Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Esant poreikiui, gyventojai gali būti kviečiami ir į kitus vakcinacijos centrus – Galinio Pylimo g. 3 (prie Psichikos sveikatos centro) ir Taikos pr. 76 (Klaipėdos miesto poliklinika). Vieta, į kurią reikia atvykti, suderinama registracijos proceso metu, dėl revakcinacijos – pirmo skiepo metu. Šiuo metu elektroninėje registravimo sistemoje vakcinavimasklaipedoje.lt vakcinavimui kviečiami registruotis asmenys nuo 45-erių metų, taip pat – lėtinėmis ligomis sergantys gyventojai, kurie nori gauti pirmąją skiepo dozę. Toliau tęsiamas ir prioritetinėms grupėms pagal profesiją priklausančių asmenų vakcinavimas – jis organizuojamas pagal įstaigų pateikiamus sąrašus. Šio ryto duomenimis bent viena vakcinos doze yra paskiepyta 33 590 klaipėdiečių – t. y. 22,5 proc. gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Džiaugsmelis

Džiaugsmelis portretas
Gerai kad pagaliau atrado normalias patalpas.Prasidėjus vakcinavimui baisu buvo žiūrėti kaip šaltam vėjui siaučiant senukai lūkuriavo ilgose eilėse lauke . Dabar to nebebus.

Vita

Vita portretas
Nepatogesnės vietos visoje Klaipėdoje turbūt nebebuvo

durna triūba

durna triūba portretas
O ka veikia buves policijos pastatas prie akropolio, langai durys yra kabinetai yra ka ten negalejo atidaryti pinigu švaistytojai aikstele akropolio didziausia atvaziavai pasistatei ir pasiskiepijai, tai ne dovanėles neokomjaunuoliu kalvei neša, kiek miestas sumokes už ta lcc nuoma, o va policijos pastatas stovi nenaudojamas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių