Klaipėdoje keisis kapinių lankymo laikas

  • Teksto dydis:

Keitėsi kapinių lankymo laikas. Klaipėdos savivaldybė informavo, kad tarybos sprendimu vasaros sezonu (balandžio–spalio mėnesiais) kapinių lankymo valandos tebėra nuo 8 iki 21 val., o lapkričio–kovo mėnesiais laikas sutrumpės nuo 8 iki 17 val.

Taip pat pranešama, kad vasaros sezonu motorine transporto priemone į kapinių teritoriją lankytojams leidžiama įvažiuoti iki 20 val., o žiemos sezonu – iki 16 val.

Lapkričio 1–2 d. kapinių lankymo laikas bus pailgintas nuo 8 iki 22 val.

Skelbiama, kad keitėsi ir asmenų, galinčių įvažiuoti automobiliu, tvarka.

Įvažiuoti motorinėmis transporto priemonėmis į kapinių teritoriją gali: Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento Kapinių priežiūros skyriaus darbuotojai ir kontrolę vykdantys subjektai; specialiosios transporto priemonės; kapinių priežiūros paslaugas teikiantys juridiniai asmenys, veikiantys pagal su savivaldybės administracija pasirašytas sutartis; asmenys, kurie patys vairuoja transporto priemonę arba vežantys neįgalų (-iuosius) asmenį (-is), motorinėmis transporto priemonėmis, pažymėtomis skiriamuoju ženklu „Neįgalusis“ arba neįgaliųjų asmenų automobilių statymo kortele; sulaukusieji 75 m. (pateikus amžių patvirtinantį dokumentą); laidojimo paslaugas teikiantys juridiniai ar fiziniai asmenys, turintys skyriaus išduotą leidimą įvažiuoti į kapines; laidojimo procesija – katafalkas ir ne daugiau kaip trys lengvosios transporto priemonės; fiziniai ar juridiniai asmenys, vykdantys kapaviečių statinių statybos, remonto, restauravimo, rekonstravimo darbus, duobių kasimą palaidojimui ir turintys skyriaus išduotą leidimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nina

Nina portretas
Ka dabar daryti invalidams su stuburo ir koju problemai? Zenklas nekas neisdave, bet su masinai ne galima... Invalidumo pazimejimas yra, bet "ne tokio'. Toks taisyklai sugalvojo sadistai.

Ĵūratė

Ĵūratė portretas
Nu baisu,niekur jau neįgaliems nėra vietos.Kai neturi ženklo ir vos paeini,nesvarbu neškis tas savo puokštes,jeigu turi daug kapų ir toli eiti.čia diskriminacija.Kad daugiau samdytumėm kapinių firmas.Manau bus dar daugiau apleistų kapų.Nes kurie dar paeina,kažin ar sulauksim 75 m.

Anonimas

Anonimas portretas
Administracijos galvose tikrai neįgalumas:) imituoja darbą atseit daug dirba:) cirkininkai!
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių