Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdoje nuo balandžio vidurio – pokyčiai

2013-04-15 20:25
Klaipėdoje nuo balandžio vidurio – pokyčiai
Klaipėdoje nuo balandžio vidurio – pokyčiai / Vytauto Petriko nuotr.

Nuo šiandien klaipėdiečių laukia nemažai pokyčių. Į savivaldybę bus galima patekti tik su leidimais, sugriežtinta rinkliavos už mašinų stovėjimą kontrolė, o Tauralaukis vėl neteks maršrutinio taksi.

Nuo pirmadienio bus pradėti bausti rinkliavos už automobilių stovėjimą nesusimokėję ir leidimų neturintys gyventojai. Sugriežtinti kontrolę paskatino tai, jog gyventojams ir verslininkams jau išduoti beveik visi leidimai statyti mašinas daugiabučių namų kiemuose.

Leidimų dar neturintiems vairuotojams nebepakaks už lango stiklo užkišti nebegaliojančio praėjusių metų leidimo. Matomoje vietoje prašoma padėti prašymą išduoti leidimą, ant kurio būtų antspaudas, bylojantis, kad savivaldybė jį gavo.

Tvarkos nepaisantiems vairuotojams gresia baudos.

Nuo šiandien klaipėdiečiai nebegalės vaikščioti po savivaldybę kur panorėję. Jie pateks tik į pirmą pastato aukštą. Į kitus aukštus klientų neįleis specialia kortele atrakinamos elektroninės durys.

Numatyta, kad interesantai bus aptarnaujami tik pirmajame valdžios rūmų aukšte. Jame jau sumontuotas interesantų eilių paskirstymo terminalas. Atėję žmonės, jame pasirinks paslaugą, kurios pageidauja, ir terminalas juos nukreips į atitinkamą kabinetą.

Valdininkai susitikti su interesantais taip pat nusileis į pirmą aukštą.

Nuo šiandien iš savivaldybės pastato Liepų gatvėje į Civilinės metrikacijos skyriaus pastatą S.Šimkaus gatvėje perkeltas ir Gyvenamosios vietos deklaravimo poskyris. Jo specialistai įsikurs pirmame kabinete.

Nuo antradienio Tauralaukio gyventojai vėl neteks maršrutinio taksi. 9-uoju numeriu pažymėtas autobusiukas nebeužsuks čia. Taip nuspręsta, nes maršrutiniais taksi važiuodavo per mažai žmonių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų