Klaipėdoje startavo penkioliktoji paramos akcija „Maltiečių sriuba“

  • Teksto dydis:

„Maltiečių sriuba“ – jau penkioliktus metus vykstanti labdaros akcija, kurios tikslas surinkti lėšų skurdžiai gyvenančių vienišų senyvo amžiaus žmonių globai ir maitinimui. Šiais metais visos Lietuvos akcijos ambasada tapo Klaipėda, o ambasadore paskelbta Inga Grubliauskienė.

„Kviečiame visas įmones, bendroves, klubus ir bendruomenes organizuoti savo kolektyvuose gerumo akcijas ir pasidalinti savo gerumu su stokojančiais senoliais. Karantino akivaizdoje mes visi dar labiau suprantame, ką reiškia socialinė izoliacija. Tik visi kartu mes esame stiprūs, o duodanti ranka tuščia nebūna“, – kalbėjo akcijos „Maltiečių sriuba“ ambasadorė I. Grubliauskienė.

Kasmetinė akcija šiemet užsibrėžė tikslą – surinkti 260 tūkst. eurų – ši suma leis pasirūpinti net 2,6 tūkst. skurdo, ligų, vienatvės kamuojamų senolių. Paramos akcijos startą susirinkę maltiečių bičiuliai ir partneriai simboliškai paminėjo pilstydami sriubą.

Organizatorių nuotr.

Norintys tapti akcijos partneriais ir bičiuliais kviečiami registruotis el. paštu darius.einars@maltieciai.lt. Aukoti galima trumpaisiais numeriais: 1410 – 10 eurų, 1418 – 3 eurai arba pervedant aukas į sąskaitą: LT224010051001901200 Gavėjas: Maltos ordino pagalbos tarnyba. Daugiau informacijos ir galimybių paaukoti: maltieciusriuba.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baisu

Baisu portretas
Ir iš kur tie skurdžiai gyvenantys? Ogi nuo tokių politikų kaip tavo vyrą dudorius. Jie turi ne sriuba kartą metuose, pareklamuojant maltiecius, o pastoviai rūpintis, kad nebūtų tokios nelygybės!

Visko matęs

Visko matęs portretas
Geriau nesugalvosi. Ar senukui, gaunančiam sriubos lėkštę, ji pasidaro skanesnė, jei ją atveža MALTIEČIŲ ženklu pažymėtu automobiliu, atneša MALTOS ordino ženklu pažymėtu šaliku pasipuošęs jaunuolis ar jaunuolė ir į senolio lėkštę įpila sriubą iš MALTOS ordino papuošto vardinio termoso? Visi tie MALTOS ordino atributai nupirkti (kaip ir pati sriuba) už aukotojų pinigus. Tad kam ta propaganda, savęs garbinimas? O dar mus moko, kad geri darbai atliekami tyliai. Tikra gėda...

Anonimas

Anonimas portretas
o VAGYS metasi ?!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių