„Klaipėdos baseinas“ kviečia paslaugas išbandyti nemokamai!

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 28 dieną „Klaipėdos baseinas“ kviečia visus Klaipėdos gyventojus įvairias savo paslaugas išbandyti nemokamai ir visą dieną mėgautis baseino teikiamais malonumais.

Tądien nuo pat 9 valandos ryto vyks kartu su Lietuvos plaukimo federacija rengiama „FINA Aquatics 2021“ diena, kurioje bus galima išmėginti jėgas ir nemokamuose mokymuose plaukti, ir grupinėse aerobikos treniruotėse vandenyje. Dalyviams būtina registracija – https://bit.ly/3Aswo3O.

Nuo 9 valandos ryto startuos suaugusiųjų mokymas plaukti, vėliau prie jų prisijungs vaikai, kurie plaukimo akademijos „Banga“ treniruotėse galės sužinoti savo lygį ir rudenį tapti akademijos nariu. „Bangos“ plaukimo klubas mokymus plaukti vykdo pagal „Swim England“ programą ir visus savo narius moko plaukti dešimties lygių skalėje.

Nuo 11 valandos startuos grupinės aerobikos treniruotės, kurių dalyviai vėliau galės pasimokinti pagrindinių plaukimo technikos niuansų iš „Bangos“ trenerių, o „trigubo sveikatinimosi“ programą užbaigti baseino SPA zonoje.

Nuo 15 valandos rengiamos trys iš eilės treniruotės nėščiosioms, kūdikiams ir vaikams su tėveliais.

Baseine bus pravesta ir parodomoji vandensvydžio treniruotė, kurią galės išmėginti visi norintys.

Dieną vainikuos saugaus elgesio vandenyje paskaita, kurią ves patyręs baseino gelbėtojas Edmundas Stalmokas.

„Nuoširdžiai norisi pakviesti visus klaipėdiečius pasinaudoti galimybe išbandyti baseino paslaugas nemokamai. Tokia galimybė atsirado, kai mūsų baseine FINA Aquatics 2021 dieną nusprendė rengti Lietuvos plaukimo federacija. Artėjant žiemos sezonui bus sudaryta puiki galimybė išmėginti baseino paslaugas ir jas tęsti vėliau. Norisi pažymėti, kad yra padaryti tyrimai, jog šalia baseino vandens COVID-19 virusas žūsta per keliolika sekundžių, tad baseino paslaugos – viena saugiausių fizinio aktyvumo veiklų. Pasirūpinkime savimi prieš žiemos sezoną“, – sakė „Klaipėdos baseino“ direktorė Ieva Vaičiurgė.


FINA AQUATICS 2021 programa

9.00 val. Suaugusiųjų mokymo plaukti treniruotė;

9.45 val. Plaukimo treniruotė vaiko mokėjimo plaukti lygiui nustatyti;

11 val. Plaukimo treniruotė vaiko mokėjimo plaukti lygiui nustatyti;

11 val. Suaugusiųjų mokymo plaukti treniruotė;

11 val. Aqua SOFT – grupinė treniruotė;

12 val. „Trigubas sveikatinimasis“;

13 val. „Trigubas sveikatinimasis“;

15 val. Nėščiųjų mankšta;

16 val. Kūdikių mankšta;

16 val. Vandensvydžio parodomoji treniruotė;

17 val. Mama + vaikas treniruotė;

17 val. Vandensvydžio parodomoji treniruotė;

18 val. Saugaus elgesio vandenyje paskaita.

Akcentuojame, kad renginys nemokamas! Užsiregistravus veikloms, visomis sporto komplekso paslaugomis galėsite naudotis NEMOKAMAI, viso renginio metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nepatenkintai

Nepatenkintai portretas
Reikia skirti virusus nuo bakterijų...

Kliedesių kliedesiai

Kliedesių kliedesiai portretas
Iš kur ta tetulė ištraukė, kad vandenyje žūsta bakterijos? Anaiptol, būtent vandenyje puikiai išsilaiko ne tik baktrerijos, kurios per burną, nosį, ausis ir net akis pasiekia žmogaus vidų, bet ir kiti parazitai, tokie kaip utėlės. Taigi, pirmyn visi į sumyžtą vandenį.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių