Klaipėdos gatvėse – nauji matuokliai

Uostamiestis įsigijo dar du greičio matuoklius. Tačiau jie automobilių greičio nematuos, tai – muliažai, tik imituojantys tikruosius įrenginius.

Muliažų nuo tikrųjų įrenginių neįmanoma atskirti. Jų forma identiška tikriems moderniems greičio matuokliams.

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Marius Poimanskis patikino, kad įrenginiai įsigyti viešųjų pirkimų būdu. Pirkinys kainavo 11,8 tūkst. eurų.

"Gyventojai nuolat teikia prašymus, kad vienoje ar kitoje vietoje būtų įrengtas greičio matuoklis. O jų tiek daug neturime, tai brangus dalykas. Nuspręsta ne tik kaitalioti matuoklių išdėstymo vietas, bet ir neatskleisti, kur yra vadinamieji muliažai", – tikino M.Poimanskis.

Klaipėdiečiai mikliai užfiksavo, kad per dieną mieste atsirado du nauji matuokliai. Vienas jų pastatytas Molo gatvėje, kitas – S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje.

"Nesakysiu, kur muliažas, o kur – tikras matuoklis. Vienus keitė, kitur naujus pastatė", – šypsodamasis kalbėjo M.Poimanskis.

Greičio matuoklių korpusai pirkti iš įmonės "Technologinių paslaugų sprendimai".

Viliamasi, kad įrenginiai tramdys kelių erelius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
6k eurų uz tuščiaviduria dėžę, nu ar ne klounai

Gintaras

Gintaras portretas
Atskirti muleža galima pagal viena fakta,apačioje ant šaligatvio po kamera originalas turi elektros spinta kuri tiekia srove,o muležas neturi nei laidu nei spintos

paspirtuku

paspirtuku portretas
visus palieku auto uz saves. sviesoforu isavinimo bumas. milijonai i kisenes! apie tarsa niekas negalvoja
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių