Klaipėdos jaunuolius kvietė tapti skautais

Ant Jono kalnelio šeštadienio vakarą rinkosi uostamiesčio jaunimas. Susėdę prie laužo, jie galėjo daugiau sužinoti apie skautų veiklą, siekius.

Uostamiesčio jaunimą į renginį „Vakaro laužas“ pakvietė organizacijos „Lietuvos skautija“ narės Julija Andrijauskaitė ir Deimantė Petravičiūtė.

„Renginys skirtas pakviesti jaunimą tapti skautais. Tiek Lietuvoje, tiek Klaipėdoje mūsų yra tikrai nemažai, tačiau gretos retėja. Skautų organizacijų nariai tampa studentais, išvažiuoja į kitus miestus ar šalis, iš pradžių dar palaiko ryšius, bet per laiką jie nutrūksta“, – pasakojo viena iš renginio koordinatorių Deimantė Petravičiūtė.

Laužas – neatsiejama skautų gyvenimo dalis. Todėl būtent prie jo ir buvo pakviestas uostamiesčio jaunimas. Būriui susirinkusiųjų buvo pasakojama apie skautų veiklą, tikslus.

Prisiminti ir geriausi metų nutikimai. Ant Jono kalnelio atėję jaunuoliai buvo kviečiami žaisti žaidimus, kartu dainuoti.


Šiame straipsnyje: skautaijaunimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

inga

inga portretas
Kur ir kada renkasi vilkiukai?

klaipeda

klaipeda portretas
nu tikrai nieko nezinojau apie si nuostabu ivyki:(((( buciau atejus su vaikais ... ar yra foto nuotrauku apie si rengini? idekite, ateisime kitais metais kai is anksto informuosite ziniasklaidoje... darykite ryskias reklamas.

Ju

Ju portretas
Del vilkiuku (nuo 6 iki 10 metu) teirautis pas Daiva 861180273
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių