Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos laipynių parko trasos netrukus bus atidarytos

2012-09-25 18:23
Klaipėdos laipynių parko trasos netrukus bus atidarytos
Klaipėdos laipynių parko trasos netrukus bus atidarytos / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Klaipėdos poilsio parke jau netrukus turėtų būti atidarytos laipynių trasos, tačiau kol kas neatskleidžiama, kiek kainuos galimybė aktyviai ir ekstremaliai praleisti laisvalaikį.

Uostamiesčio savivaldybėje jau sudaryta komisija, kuri turėtų įvertinti, ar Klaipėdos poilsio parke įrengta nauja pramogų zona atitinka visus reikalavimus, kurie buvo kelti.

Įmonės „UNO Parks“, kuri laipynių parką įrenginėja kartu su verslo partneriais, vadovas Marijus Krasnickas tikino, kad visi darbai bus baigti iki kitos savaitės.

Verslininkų su savivaldybe pasirašytoje sutartyje numatyta, kad jie Klaipėdos poilsio parke turi įrengti 13 skirtingų trasų, kurių bendras ilgis turėtų būti ne trumpesnis nei 1,8 km.

Investicijos į pustrečio hektaro plotą užimantį nuotykių parką po atviru dangumi siekia apie milijoną litų.

Tačiau kol kas neaišku, kiek klaipėdiečiams ir miesto svečiams teks sumokėti už galimybę pasikarstyti laipynėmis, patirti ekstremalių pojūčių. „Kainos dar negaliu įvardyti, nes ji nėra nustatyta“, – tvirtino M.Krasnickas.

Bilietas į tokius kituose Lietuvos miestuose esančius nuotykių parkus vidutiniškai kainuoja apie 40–50 litų.

Savivaldybė į laipynių parką neinvestavo nė lito. Be to, jos biudžetą naujos pramogų zonos kūrėjai turės kas mėnesį papildyti maždaug 2 tūkst. litų – tokią rinkliavą už laipynių parką nustatė Klaipėdos politikai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų