Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos meno kieme – vaikų ir tėvų vakarai

2012-04-17 16:06
Klaipėdos meno kieme – vaikų ir tėvų vakarai
Klaipėdos meno kieme – vaikų ir tėvų vakarai

Artėjant Motinos dienai, Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro (KKKC) Meno kieme duris atvers grafikos dirbtuvės.

Visiems vaikams ir jų tėvams: greičiau pavasarį prisikviesti trokštantiems, gėlių žiedais burti norintiems, bundančia gamta ir šylančiu oru besidžiaugiantiems, kūrybiškai-nekasdieniškai laisvalaikį leisti mėgstantiems KKKC Meno kiemas siūlo apsilankyti čia veikiančiose grafikos dirbtuvėse.

„Nors pirmosios pavasarinės šventės jau pralėkė su vėju, KKKC Meno kieme liūdėti neleisim, – žadėjo organizatoriai. – Čia ruošimės Tarptautinei motinos dienai: juk nėra nieko maloniau, kaip brangiausiai pasaulyje mamai įteikti savo sukurtą ir atspausdintą atviruką.“

Grafikos dirbtuvės kviečia atvykti ir susipažinti su užburiančiu kongrevu. Kūrybiniai užsiėmimai vyks KKKC Meno kiemo dirbtuvėse (Daržų g. 10) balandžio 27 ir 28 d. nuo 17 val. Užsiėmimo kaina vienam asmeniui – 4 litai. Būtina išankstinė registracija tel. 314 446 arba el. paštu: [email protected]. Daugiau informacijos suteiks KKKC edukacinių renginių koordinatorė Rūta Petniūnaitė. Bet, kaip sakoma, geriau kartą pačiam pamatyti, nei iš kitų išgirsti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų