Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos meras kopijuos Prezidentę

2010-01-08 05:00
Relikvija: ant merijos pastato styro kelių metrų aukščio stiebas, tačiau Lietuvos vėliava nebeplevėsuoja jau kelerius metus.
Relikvija: ant merijos pastato styro kelių metrų aukščio stiebas, tačiau Lietuvos vėliava nebeplevėsuoja jau kelerius metus. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Ant vieno svarbiausių Klaipėdoje – merijos – pastato neplevėsuoja valstybinė vėliava, nors jai pakabinti stiebas yra pastatytas.

Vėliava virš savivaldybės nebus iškelta ir tautai svarbią dieną – Sausio 13-ąją.

"Vėliavą nukabinome prieš kelerius metus, kai buvo priimtas sprendimas greta savivaldybės pastatyti tris stiebus ir ant jų pakabinti Lietuvos, Klaipėdos ir Europos Sąjungos vėliavas", – aiškino Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius.

Paklaustas, kodėl stiebas vis dar nėra nuimtas ir styro tarsi koks žaibolaidis, uostamiesčio vadovas teisinosi, kad savivaldybės stogas nėra pritaikytas ant jo laipioti.

"Be to, gal kada nors bus sukurta mero vėliava ir atsiras tradicija kaip prezidentūroje. Kai meras bus savivaldybėje, vėliava plevėsuos, o kai jis bus išvykęs, nebus ir vėliavos", – juokavo R.Taraškevičius.

Lietuvos vėliava nuolat plevėsuoja ant Klaipėdos muzikinio teatro ir Klaipėdos apskrities viršininko administracijos pastatų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų