Klaipėdos miesto centre – negyva žiurkė

Uostamiesčio centrine gatve vaikštinėjantys turistai turėjo pasisemti itin prastų įspūdžių – Herkaus Manto gatvės pradžioje, ant šaligatvio, jau kurį laiką guli negyva žiurkė.

Graužikas tįso prie pastato, kur įsikūrusi Valstybinė mokesčių inspekcija. Inspekcijos darbuotojai tikino matę padarą, bet žiurkė guli kiek tolėliau, ne prie mokesčių inspekcijos durų.

„Ne, jokių nepatenkintų interesantų nebuvo, tad įtarti, jog kažkas specialiai ją atnešė, negalima. Tai – ne mūsų žiurkė. Ji guli ne prie mūsų durų, o tolėliau, ties kita įstaiga“, – tikino inspekcijos atstovė spaudai Laima Domarkienė.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Klaipėdos departamento Užkrečiamų ligų valdymo skyriaus vedėja Brigita Kairienė, kiek pasvarsčiusi ir pasitarusi su kolegėmis, patikino, žiurkės – ne visuomenės sveikatos centro reikalas.

Mes žiurkių nekontroliuojame.

„Mes žiurkių nekontroliuojame. Skambinkite Miesto tvarkymo skyriui“, – žurnalistus pasiuntė B.Kairienė.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė taip pat patikino, jog žiurkė – ne savivaldybės.

„Ji – ne mūsų, greičiau – klaipėdiečių. Bet „Nuaras“ (gyvūnų globos tarnyba – A.A) turėtų pasirūpinti, kad gaišenų nebūtų mieste. Pranešime jiems“, – patikino I.Šakalienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jelena

Jelena portretas
Elektrobusas už 300 tuks. eurų

Jelena atsako prenumeratoriui

Jelena atsako prenumeratoriui portretas
Pasikartuosiu... prenumeratoriui, kuris lietuviškai skaityti nemoka..."Žurnalistai rašo apię antisanitarinės sąlygas, apie žiurkės, apię lavonus, apie apleistos teritorijos mieste... Ir ką? Merui ir miesto tarybai tas problemos nerupi - pinigai eina džiazo festivaliui, projektui statyti naują mokyklą už 11 miln.euru, kada klaipėdos mokyklose nėra ne vieno kondicionerio ir vaikai dusta kabinete. Pinigai eina už 300 euro pirkti elektrobusą, kada žmonės priversti važuoti autobusais, kur neirengta ventiliacijos sistemą ir paprastai nėra atidaromų langų...Pinigai eina projektui įkurti "sakurų parką", kada mieste daug apleistų teritorijų...Vą apie ką reikia rašyti - apie blogą, netinkamą mero ir visą savivaldybę darbą. O ne apie žiurkės... "

Jelena atsako prenumeratoriui

Jelena atsako prenumeratoriui portretas
Анекдот: "– С моей стороны было бы просто некорректным пытаться дискутировать с человеком, строящим свою аргументацию на такой абсурдной базе. – Чего? –Чушь, говорю, несёте."
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių