Klaipėdos miesto mero V. Grubliausko šventinis sveikinimas

  • Teksto dydis:

Šv. Kalėdos Klaipėdoje – jaukios, šiltos, dvasingos ir, žinoma, stebuklingos! Svarbiausia – nepamiršti, kad stebuklus gali kurti kiekvienas iš mūsų.

Linkiu nerimą, įtampą bei rūpesčius palikti nueinantiems metams, o  nuoširdumą, šilumą, optimizmą visada turėti su savimi ateinančiais metais!

Pasidžiaukime tuo, ką pavyko sukurti, kuo nudžiuginome kitus, tuo, kas paliko prasmingą pėdsaką Klaipėdos gyvenime. Prisiminkime jautrias, dvasingas ir laimingas akimirkas – tegu jos sušildo ir įkvepia naujiems siekiams!

Vertinkime visa, kas tikra ir nuoširdu, vertinkime žmones, jų darbus ir veiklas, jų pastangas sukurti geresnį rytojų.

Šventą Kalėdų rytą atverkime širdis gėriui, dvasiniam dosnumui ir dalinkimės su aplinkiniais! Būkime ta dovana, tas gerumo stebuklas, kuris nudžiugins artimą ir visai nepažįstamą žmogų, suteiks vilties, optimizmo!

Gražių, jaukių Šv. Kalėdų ir taikių, sveikų ir įsimintinų Naujųjų metų!

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senuk

Senuk portretas
gal apsigraibyk - ŠVENTĖS ATĖJO! Kas ko nenukasė tikrai nelabai svarbu...Pats supranti kad tokia rizika yra o tik rizikėlė:D:D Geriau į bažnytėlę nueik prakartėlės pasižiūrėt o paskui su kaimynu biški vynelio įkalk. Kas buvo gero prisimink, laimės Taikos be karo visai žmonijai ir sau palinkėk..O dabar pas tave ,,šaliiigatviaiii nevalyyyyti..":D)

Nesupratau argi?>>Jonas

Nesupratau argi?>>Jonas portretas
Nesupratau... kodėl ATA Šustauskas??? Negi---pagal jūsų parašymą , miręs, Jonai ??

Jonas

Jonas portretas
Geriausias sveikinimas būtų žinia kad meras pasveiko nuo paikystės ir perskaitė išminties knygą, kurioje pasakyta kad, -netikėk tuo kas sulaužė duotą žodį. O tai dabartinis mero veidas tampa panašus į negeriantį ATA Šustauską.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių