Klaipėdos miesto taryboje prisiekė nauji nariai

Klaipėdos miesto taryboje ketvirtadienį prisiekė du nauji politikai – Aušra Zarambienė ir Vidmantas Plečkaitis. Jie pakeitė prieš mėnesį į Seimą išrinktus „valstiečių“ kandidatę Ligitą Girskienę ir konservatorių atstovą Audrių Petrošių.

Lygiai prieš dvi savaites nutrūko į Seimą naujai išrinktų parlamentarų „valstietės“ L. Girskienė ir konservatoriaus A. Petrošiaus įgaliojimai.

Pastarasis į Klaipėdos tarybą buvo išrinktas su visuomeniniu rinkimų komitetu "Vytautas Grubliauskas ir komanda", bet paskui perėjo pas konservatorius, todėl A. Petrošių pakeitė visuomeninio rinkimų komiteto atstovas, ne konservatorius.

Klaipėdos miesto taryboje vakar prisiekė ir oficialiai pradėjo savo darbą "valstiečių" kandidatė – A. Zarambienė ir V. Plečkaitis.

Beje, išrinktoji parlamentarė L. Girskienė buvo ir Klaipėdos savivaldybės Kontrolės komiteto pirmininkė, A. Petrošius – Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto narys. Kas juos pakeis šiose pozicijose, kol kas neaišku.

Šiuose Seimo rinkimuose dalyvavo septyni Klaipėdos miesto tarybos nariai – liberalai Saulius Budinas (Danės apygardoje) ir Edmundas Kvederis (Marių apygardoje), "valstiečiai" – L. Girskienė (Baltijos apygardoje) ir Arūnas Andziulis (pagal partijos sąrašą), konservatorius A. Petrošius (Baltijos apygardoje), taip pat jo partijos kolega, Klaipėdos mero pavaduotojas Arūnas Barbšys (Pajūrio apygardoje) ir Centro partijos-Tautininkų atstovė Nina Puteikienė (Baltijos apygardoje).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Sakykit ką norit bet toks senukas kur kas geriau už geriausią mūsų miesto jaunimo atstovą pvz. petrošių.:D).Visų pirma kad turėti valdžios postą jaunimui reikia turėti ką į jį pasodinti.Kol kas jų atstovai yra apgailėtini..Tiek savivaldybės taryboje tiek seime.Gal tik išskyrus Tomiliną..

Baisuma tame ,

Baisuma tame ,  portretas
- komentuoja defektuoti . Tik mąstymo defektą turintys gali nežinoti kas yra rinkimų sąrašas . Pagaliau net straipsnio paskaityti nesugeba :) Yra tik tokia tvarka , o galvoti reikia per rinkimus ir ŽIŪRĖTI kas yra sąrašuose . Jaunų nebereikia , chaosas jau seime :))) Plečkaitis man taip pat nekelia teigiamų ar viltingų emocijų , deja ...

tik

tik portretas
Svieto juokintojai ir tiek.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių