Klaipėdos pašto siuntų paskirstymo centras iš Priestočio g. iškeltas į Mainų g.

  • Teksto dydis:

Lietuvos pašas Klaipėdoje esantį logistikos centrą perkėlė į naujas patalpas Mainų gatvėje. Šalia Vilniaus plento įsikūrusiame centre bus paskirstomos tiek paštu, tiek per kurjerius siunčiamos siuntos.

Lietuvos pašas Klaipėdoje esantį logistikos centrą perkėlė į naujas patalpas Mainų gatvėje. Šalia Vilniaus plento įsikūrusiame centre bus paskirstomos tiek paštu, tiek per kurjerius siunčiamos siuntos.

„Per artimiausius kelerius metus Lietuvos paštą matome kaip vieną stipriausių logistikos įmonių Lietuvoje. Kad galėtume pasiekti užsibrėžtus tikslus, turime atnaujinti ir modernizuoti savo logistikos centrus. Tik gerai funkcionuojant logistikai gebėsime atitikti šiandienos klientų poreikių ir pasiūlyti kokybiškiausias siuntų pristatymo paslaugas“, – sakė Lina Minderienė, Lietuvos pašto generalinė direktorė.

Pasak L. Minderienės, ankstesnės uostamiestyje veikusios Lietuvos pašto siuntų paskirstymo patalpos jau nebeatitiko šiandienos lūkesčių ir kokybės reikalavimų, todėl buvo priimtas sprendimas ieškoti naujų patalpų.

Naujosios patalpos pritaikytos pristatyti ir paskirstyti įvairių gabaritų siuntas daug greičiau ir paprasčiau. Patogesnė logistikos centro vieta bei specialiai Lietuvos paštui pritaikytas įrengimas leis patogiau privažiuoti įvairaus dydžio siuntas gabenančiam transportui – tiek vilkikams, tiek mažesniems automobiliams.

Iki šiol Lietuvos pašto siuntų paskirstymo centras veikė Priestočio gatvėje. Mainų gatvėje veikiančio logistikos centro patalpos  yra  75 kv. m. didesnės ir iš viso užima 555 kv. m. ploto.

Šios patalpos yra nuomojamos.

Naujajame logistikos centre bus paskirstomos ir Lietuvos pašto valdomos antrinės įmonės „Baltic Post“, kuri užsiima kurjerių veikla, siuntos. Siuntas paskirstant bendrose patalpose bus taupomi bendrovės kaštai, geriau organizuojama bendra logistika, darbų paskirstymas ir pan.

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas – tankiausią pašto paslaugų teikimo vietų tinklą turinti bendrovė Lietuvoje. Lietuvos paštas teikia pašto, logistikos bei finansinio tarpininkavimo paslaugas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rytas

Rytas portretas
Apsurdas niekada nebesinaudosiu LT PASTO PASLAUGOMIS laiskai izdraskyti su siuntom tai is vis tyliu paste mandagumas nulinis.

klp

klp portretas
jei perspausdinat straipsni ,tai pasidomekit ar ten informacija teisinga - mainu gatve ir vilniaus plentas tai visai nesalia ir nereikia mulkinti zmoniu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių