Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos policija atsisveikina su vadais

2012-12-27 13:54
Klaipėdos policija atsisveikina su vadais
Klaipėdos policija atsisveikina su vadais

Šiandien uostamiesčio policininkai atsisveikina su dviem ilgus metus policijos padaliniams vadovavusiais pareigūnais, Klaipėdos apskrities policijos viršininko pavaduotojais Dainiumi Smatavičiumi ir Vytautu Kazlausku.

Ne vieną dešimtmetį dirbę pareigūnai išlydimi užtarnauto poilsio ir Policijos departamento bus apdovanoti aukščiausiais šios tarnybos apdovanojimais – Angelo sargo aukso žvaigždėmis.

Klaipėdoje tokį apdovanojimą yra gavęs tik legendinis Smurtinių nusikaltimų tyrimų skyriaus vadas Aleksas Siutilas.

Apibūdindamas kolegas apskrities policijos viršininkas Benonas Ivanauskas teigė, jog D.Smatavičius ir V.Kazlauskas buvo patikimi ir išmanantys savo darbą kolegos. Po metų kadencija baigsiantis B.Ivanauskas bandė derėtis su departamento vadovais, kad šiems pareigūnams būtų leista padirbėti dar metus.

„Gavau atsakymą, kad reikalavimai visiems vienodi. Dabar reikalaujama, kad pavaduotojai turėtų aukštąjį teisinį išsilavinimą. Nors D.Smatavičius ir V.Kazlauskas tokio neturi, kompetencijos dirbti jiems tikrai netrūko. Abu apsisprendė į pensiją išeiti patys. Kol įvyks konkursas ir bus atrinktas naujas pavaduotojas tarnybai, dirbsiu pats bei skyrių vadovai“, – pasakojo komisariato viršininkas.

Per metus B.Ivanauskas turės paruošti naujai paskirtą pavaduotoją darbui visą Vakarų Lietuvą apimančiame vyriausiajame policijos komisariate.

„Išeinu iš tarnybos nenusiminęs. Dirbau 31 metus, o tai tikrai nemažai. Manau, atsisveikinti ateisiu gerai nusiteikęs“, – teigė V.Kazlauskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų