Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos policininkai gavo naujas mašinas

2014-11-03 14:55

Pirmadienis tapo tikra švente Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams – devyni naujutėlaičiai automobiliai iš salono išriedėjo į Kelių policijos kiemą.

Po kelių dienų šios mašinos bus paskirstytos Kelių policijos biurui, Patrulių rinktinei, Neringos, Palangos miesto, Kretingos, Plungės rajonų policijos komisariatams.

Tai yra modernūs, šiuolaikiški, ekonomiški, dyzeliniais varikliais varomi automobiliai „Škoda Octavia“. Naująsias policijos mašinas pašventino Klaipėdos apskrities policijos kapelionas kunigas Vilius Viktoravičius.

Iš automobilių salono šios mašinos išvažiavo su įjungtais švyturėliais ir miesto gatvėmis riedėjo išsirikiavusios į koloną. Miestiečiams tai sukėlė nemažai nuostabos. Dalis šių mašinų bus naudojama patruliuoti gatvėse. Kelių policija gavo vieną policijos skiriamaisiais ženklais nepažymėtą automobilį. Juo ketinama gaudyti kelių chuliganus.

„Mums labai reikėjo naujų automobilių. Vienas buvo sugadintas eismo įvykio metu, o kitas nepalikdavo remonto įmonių, nes buvo visiškai susidėvėjęs, – džiaugėsi naujomis mašinomis uostamiesčio Kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis. – Žinoma, mums dar reikėtų bent trijų naujų automobilių, kad galėtume nesibaiminti dėl darbuotojų saugumo. Tikimės, kad kitais metais juos gausime.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų