Klaipėdos politikas reikalauja mokyklose trumpinti pertraukas tarp pamokų

Originaliomis idėjomis garsėjantis Klaipėdos miesto tarybos narys Vytautas Lupeika jomis tryško ir ketvirtadienį vykusiame miesto tarybos posėdyje.

Originaliomis idėjomis garsėjantis Klaipėdos miesto tarybos narys Vytautas Lupeika jomis tryško ir ketvirtadienį vykusiame miesto tarybos posėdyje.

Politikas tiesiai šviesiai pareiškė, jog savivaldybės Švietimo skyriaus darbuotojai privalo pasirūpinti, jog mokyklose tarp pamokų būtų trumpesnės pertraukos.

„Dabar visa spauda mirga, jog Klaipėdoje paaugliai užsiima labai negerais dalykais – rūko, geria, narkotikų paskanauja. Manau, kad jie tuo užsiima tik todėl, kad neturi ką veikti per ilgas pertraukas tarp pamokų“, - dėstė V.Lupeika.

Jis tvirtino, jog pats ne kartą prie įvairių miesto mokyklų matė, kaip paaugliai ne tik peša cigaretės dūmą, bet ir pliekia kortomis.

„Ir visą valandą. Pamokos, ėjimas į mokyklą yra moksleivių darbas ir jie privalo jį dirbti. Kas būtų, jei iš savivaldybės kurio nors skyriaus specialistai išeitų valandą iš darbo ir nieko neaptarnautų. Būtų labai blogai. Visi turi dirbti savo darbą, mokiniai – taip pat“, - tvirtino V.Lupeika.

Jis paragino, jog Švietimo skyriaus specialistai kitame miesto tarybos posėdyje pateiktų ataskaitą, ką pavyko nuveikti trumpinant pertraukas tarp pamokų. „Jei nuveikti nieko nepavyks, tegul ir tai pasako. Tada vyksime semtis patirties į Grūšlaukę ar Darbėnus, nes ten tokių dalykų tikrai nėra“, - tvirtino V.Lupeika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mokinio tėvas

Mokinio tėvas  portretas
Pagaliau susirūpino. Jau ir ankščiau tai turėjo kažkas padaryti? Nejaugi nebuvo atsakingų???????????????????????//

vija

vija portretas
Nejaugi taryboje nėra amžiaus cenzo.Nejaugi nėra rimtesnių dalykų kuriuos būtina spresti.Tai gal geriau kovokite su cigarečių kontrabanda. O dabar tie senoliai niekais užsiima tarybos posėdžiuose, ateina kaip į pramogą.Galvokite kaip pagyvinti miesto centrą o tai jūsų draudimais jis visia apmires ir dar daug problemų reikėtų sprest.....

hnmnm

hnmnm portretas
nejaugi tai pades sustabdyti mokinius nuo rukymo? veluos i pamokas, bet parukyt tikrai suspes...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių