Klaipėdos rajonas kviečia šventinę nuotaiką kurti kartu

  • Teksto dydis:

Artėjant gražiausioms metų šventėms, kartu kurkime šventinę dvasią visame Klaipėdos rajone. Savivaldybė kviečia dalyvauti gražiausiai papuoštų erdvių, vitrinų, namų, kiemų konkurse ir taip prisidėti prie kalėdinės nuotaikos kūrimo, rajono puošimo bei laimėti smagius prizus.

„Šventės – tai puiki proga parodyti kūrybiškumą, bendruomeniškumą ir kartu kurti šiltą bei jaukią aplinką, kuria galėtume džiaugtis visi. Pandemija švenčių nepavogė, juk jų esmė – bendrystė. Tad kviečiame bendruomenes, verslus, įstaigas, gyventojus originaliai puošti vitrinas, lauko bei vidaus erdves, namus ar kiemus ir taip kartu kurti kalėdinę nuotaiką bei papuošti visą rajoną. Šiemet, kitaip nei anksčiau, puošybai kviečiame rinktis pačias įvairiausias priemones, kurios padės įgyvendinti jūsų idėjas“, – kviečia vicemerė Ligita Liutikienė.

Šiemet originaliausiai pasipuošę bus apdovanoti keturiose kategorijose:

– verslo;

– įstaigų;

– bendruomenių;

– gyventojų.

Papuoštų erdvių nuotraukas kviečiame siųsti el. paštu komunikacija@klaipedos-r.lt iki gruodžio 20 d. (imtinai).

Eglutės įžiebimo šventė

Klasikinė Kalėdų eglė aikštėje prie Klaipėdos rajono savivaldybės bus įžiebta gruodžio 3 d. 18 valandą.

Tradiciškai nušvis ir aikštėje augantys medžiai, girliandomis bus papuošti muzikos mokyklos ir Savivaldybės pastatai. Šviečiantys herbai nušvies ne tik Klaipėdos ir Kvietinių, bet ir Dariaus ir Girėno gatvę.

Šventės dalyvių prašoma laikytis visų būtinų saugumo priemonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių