Klaipėdos savivaldybės tarnautoja nori sugrįžti į darbą

Maždaug prieš dvi savaites Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius gavo administracijos direktoriaus pavaduotojos Daivos Paulauskienės pasirašytą prašymą dėl atleidimo iš užimamų politinio pasitikėjimo tarnautojo pareigų įstatymų nustatyta tvarka, tačiau dabar moteris persigalvojo ir vėl nori dirbti.

Pasitraukti iš darbo D. Paulaiskienė nuspręndė po to, kai vasario pabaigoje neblaivi sukėlė avariją ir bandė papirkti policijos pareigūnus.

Antradienį D.Paulauskienė atsiėmė savo pareiškimą, tikėdamasi išsaugoti darbo vietą. Tokį žingsnį D.Paulauskienė motyvuoja tuo, kad prašymą atleisti iš darbo rašė būdama stresinėje situacijoje. Moteris prašo atsižvelgti į tai, jog praradus darbą būtų sunku išlaikyti du su ja augančius vaikus. Šiuo metu D.Paulauskienė atostogauja. Jos likimas bus sprendžiamas artimiausiame Tarybos posėdyje.

Vasario 28 d. vakarą Palangoje, Vytauto g., D.Paulauskienės vairuojamas  automobilis „Audi A6“ atsitrenkė į betoninę tvorą, kuri juosia „Achemos grupės“ prezidento Bronislovo Lubio būstą. Mašina išvertė tvorą ir įvažiavo į namo kiemą. Kartu su Darbo partijos nare, Klaipėdos administracijos direktoriaus pavaduotoja Daiva Paulauskiene važiavo dar du žmonės.

Į įvykio vietą atvykusius policininkus, 42 metų moteris norėjo papirkti siūlydama 100 JAV dolerių ir 50 litų kyšį. Pareigūnai patikrinę vairuotojos blaivumą nustatė, jog ji vartojo alkoholį. Į alkoholio garų matuoklį valdininkė įpūtė 2,03 prom.

Po šio įvykio D.Paulauskienė ne tik pasiprašė atleidžiama iš darbo, bet ir sustabdė savo narystę Darbo partijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių