Klaipėdos senamiestyje – modifikuotų automobilių paroda

Klaipėdos senamiestyje, šalia „Žvejo“ skulptūros ir fontano, surengta modifikuotų automobilių paroda. Miestiečiai galėjo grožėtis įvairiomis mašinomis: buvo eksponuojami nauji bei klasikiniai, senoviniai automobiliai. Ekspozicijos metu dalyviai galėjo varžytis ir laimėti.

Lietingą rudens šeštadienį renginių gausa stebino tiek klaipėdiečius, tiek miesto svečius. Uostamiestyje vykstant festivaliui, įvairiems pasirodymams ir kitiems renginiams, senamiestyje įsikūrė ir nedidelė mugė. Prie jos buvo eksponuojami išvaizdūs automobiliai. 

Pasak modifikuotų automobilių parodos kuratoriaus Simo Paulausko, jį prie uostamiesčio renginių prisidėti pakvietė vienas iš mugės organizatorių.

„Kiek žinau, šioje vietoje automobilių paroda vyksta pirmą kartą, todėl iš karto sutikau prisidėti, vieta – tikrai neeilinė. Šiandien oras nedžiugina, nuo ryto jaudinomės, kad dalyviai pabūgs lietaus ir nebeatvyks, tačiau visiems pradėjus rinktis, pradėjome baimintis dėl kito – galvojome, kad net nebetilpsime“, – pasakojo S. Paulauskas.

Prie miesto rotušės išsirikiavo beveik pusšimtis įvairiausių modifikuotų automobilių, tarp jų – ir senovinės, išpuoselėtos mašinos. Vairuotojai su savo modifikuotais automobiliais šį sykį į uostamiestį atvyko iš įvairių Lietuvos kraštų. Pasak kuratoriaus, vienas renginio dalyvis – iš Latvijos.

Parodos metu miestiečiai galėjo ne tik pasižvalgyti įvairių ir neįprastų automobilių, bet ir įsiamžinti nuotraukose prie jų bei pasiklausyti galingos mašinų garso aparatūros.

Automobilių savininkai parodoje turėjo galimybę laimėti ir vienoje iš dvylikos nominacijų.

„Turėjome dvylika nominacijų, pavyzdžiui, rinkome išvaizdžiausią automobilį, gražiausius ratlankius ir gražiausiai atrodantį variklį“, – sakė renginio kuratorius.

Tarp modifikuotų automobilių ypatingai mažu dviračiu važinėjantis vyras ne kartą sulaukė dėmesio iš renginio dalyvių ir svečių. Jis išbandyti dviratuką siūlė ir kitiems. Buvo smalsuolių, kurie bandė važiuoti tokiu dviračiu, tačiau jų kelionės ilgai netruko, kai kuriems ir atsisėsti ant dviratuko buvo iššūkis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S.S.S.

S.S.S. portretas
reikia džiaugtis, kad aplamai vyksta kažkokie renginiai. O kokie jie, tai vieniems patinka kitiems nepatinka. Vienam patinka vienoks renginys, kitiems kitoks. Bet svarbu kad jų yra ir kiekvienas gali išsirinkti sau patinkantį. O piktintis garsia muzika, jeigu turi išduotą leidimą, vadinasi tai darė legaliai.

Mafija blogis

Mafija blogis portretas
Meistra gera , talenta išvare i Amerika daktaru mafija 1994 berods

Kam to reikia?

Kam to reikia? portretas
Savimylų puspročių šou.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių