Klaipėdos uoste – papildomos priemonės dėl galimų koronaviruso atvejų

Pasaulyje fiksuojant naujus koronaviruso atvejus, Klaipėdos jūrų uosto tarnybos aprūpintos papildomomis priemonėmis, o darbuotojai yra papildomai supažindinti su būtinais veiksmais, esant biologinės kilmės ekstremaliems atvejams.

„Papildomomis priemonėmis esame aprūpinę uosto locmaninius katerius. Locmanai yra ta grandis, kuri pirma patenka į laivus, atvykusius į Klaipėdą. Taip pat Uosto direkcijos atsakingi darbuotojai yra papildomai supažindinti su ekstremaliųjų situacijų plano dalimi dėl biologinės kilmės ekstremaliųjų įvykių“, – pranešime cituojamas Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos Uosto režimo ir technologijų departamento direktorius Egidijus Kuzmarskis.

Neeiliniame ekstremaliųjų operacijų situacijų centro posėdyje aptarti veiksmai, sužinojus apie galimą koronaviruso atvejį į Klaipėdos jūrų uostą atvykstančiame laive.

Taip pat Uosto direkcija kreipėsi į Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Klaipėdos departamentą, inicijuodama pasitarimą su atsakingomis institucijomis dėl bendrų veiksmų galimo koronaviruso atveju.

Kaip nurodoma pranešime, per metus į Klaipėdos jūrų uostą atplaukia apie 7 tūkst. laivų iš įvairiausių pasaulio valstybių, tad uosto tarnybos turi būti pasirengusios galimiems, su virusu susijusiems ekstremaliems atvejams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pirma

pirma  portretas
turi is laivo nieko neisleist nepatikrinus, turi but 2-4 savaiciu privalomas karantinas!, antra uzsikretusi tik po 2-4 savaiciu nustato ir joks Termometras iki to nieko neparodys,bet uzsikretes jau bus spejas uzrkresti neviena desimti,

klp

klp portretas
jus bent kaukemis galit t.y. isgalite aprupinti? skrudzai ...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių