Klemiškės gatvėje – rekonstrukcija: bus uždarytas eismas

Klaipėdoje esančioje Klemiškės gatvėje netrukus turėtų prasidėti rekonstrukcija. Nors teigiama, kad darbai startuos rugsėjo antroje pusėje, tikimasi, kad jie prasidės anksčiau. Pranešama, kad eismas rekonstrukcijos metu čia bus uždarytas.

Šia naujiena pasidalijo Paupių seniūnaitė Rasa Arcišauskienė. Ji nurodė, kad tam tikri darbai jau buvo pradėti praėjusią savaitę – želdinių, trukdančių gatvės rekonstrukcijai, šalinimas. Darbai prasidėjo nuo Palangos plento pusės.

"Leidimus šalinti želdinius išdavė Klaipėdos savivaldybė pagal suderintą gatvės rekonstrukcijos projektą. Rekonstruoti pačią gatvę bus pradėta rugsėjo 19 d., darbus pradedant vykdyti Joniškės–Rūko gatvių ruože. Eismas bus uždarytas, bet gyventojai galės važiuoti", – informavo seniūnaitė.

Statybos projekto vadovas Martynas Ubis sakė, kad šiemet planuojama atlikti bent vieną iš kelių numatomų darbų etapų.

"Šiuo metu yra įrengiamas lietaus kolektorius.  Tai eismui netrukdo. Nuo rugsėjo 19-osios, bet galbūt ir anksčiau, kitą savaitę, pradėsime Klemiškės gatvės rekonstrukciją. Pirmiausia bus uždarytas ruožas nuo Rasos iki Rūko gatvės. Važiuoti niekas negalės, išskyrus gyventojus. Kad gyventojams būtų patogiau patekti į namus ir būtų mažiau trukdžių, darbus išskaidysime į kelis etapus", – teigė M.Ubis.

Jis teigė, kad Klemiškės gatvė bus keičiama iš pagrindų.

"Atsiras pėsčiųjų ir dviračių takai, vienoje ir kitoje pusėje bus įrengtas apšvietimas, lietaus kanalizacijos sujungimo šuliniai. Ruožą planuojame padengti, bent jau pačią gatvę, vieno sluoksnio asfaltu iki šių metų pabaigos. Tačiau visiškai darbai dar nebus užbaigti", – paaiškino M.Ubis.

Planuojama, kad jau kitąmet bus užbaigti visi numatyti darbai – pakloti takai, įrengtas apšvietimas, sutvarkyta gatvės danga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių