Klube „Dr. Who“ – solinio L.Somovo albumo „degustacija“

Muzikos gurmanų simpatijas pelnęs Leonas Somovas grįžta į klubą „Dr. Who“ su savo nugludinta soline programa. Spalio 16 d., penktadienį, Klaipėdos publikos ausis ir širdis jis pamalonins kūriniais iš savo netrukus pasirodysiančio albumo „No Batteries No Toys“.

Ant „Dr. Who“ scenos elektroninės muzikos atlikėjui ir prodiuseriui L.Somovui talkins žvaigždė iš Senegalo - vokalistas Xuman, klavišinių bei trombono virtuozas Darius Žičkus.

Vakarėlių ciklo „Dr. Who Gyvai“ gerbėjų laukia unikali proga pirmiesiems praskleisti daugelio projektų dalyvio L.Somov osolinės kūrybos uždangą. Išskirtinį renginį galima drąsiai vadinti išankstine albumo „No Batteries No Toys“ perklausa prieš jo pristatymą Vilniuje.

Muzika, kurią paskanins vokaliniai prieskoniai, balansuos tarp dub techno ir hip hopo. „Renginyje stengsiuosi palaikyti gerą tempą. Laukia geras ir spalvingas savo muzikos palete vakarėlis“, - kalbėjo L.Somov.

Jo bei vokalisto Xuman keliai susikirto „Vaitaitau“ studijoje, kurioje senegalietis įrašinėjo savo albumą. Užsimezgusi draugystė buvo sutvirtinta bendru muzikiniu darbu, kuris įtrauktas į naująjį L.Somovo albumą, o bendradarbiavimas nenutrūko. Į Lietuvą vėl grįžtantis Xuman „Dr. Who“ publikai atliks ir savo kūrinių, kurių stilistika laviruoja tarp hip hopo ir reggae.

Su D.Žičkumi - įdomiu ir nestandartiniu atlikėju, kuris išsiskiria „londonietišku“ požiūriu į muziką - L.Somovas susipažino Didžiojoje Britanijoje. Šiuo metu savo solinį albumą gludinantis veikėjas yra įrašęs kelias dainas su Juste Arlauskaite-Jazzu. D.Žičkaus sukurtu dainos „Song about Love“ remiksu galėjo galima pasigardžiuoti klausant L.Somovo ir Jazzu albumo „Updated“. 

 


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių