Pereiti į pagrindinį turinį

Klube „Dr. Who“ - „Tabami goes Latino“

2009-10-05 19:57
Klube „Dr. Who“ - „Tabami goes Latino“
Klube „Dr. Who“ - „Tabami goes Latino“ / Organizatorių nuotr.

Prieš dvejus metus startavęs projektas „Tabami goes Latino“ pakeitė savo sceninį „rūbą“ į dar karštesnį ir spalvingesnį. Atnaujintas šou spalio 9 dieną, penktadienį, pirmą kartą bus pristatytas Klaipėdos klube „Dr. Who“.

Kokybiškų latino renginių ir gyvo visą pasaulį užvaldžiusios muzikos skambesio išsiilgusi pajūrio publika tikrai liks pamaloninta. „Tabami goes Latino“ papildė visas glėbys naujų, karščiu alsuojančių dainų. Ryškių idėjų nestokojanti „Tabami“ komanda pakvies atsiduoti sambos ir salsos ritmams skambant gitaros virtuozo Santanos, Ricky Martin, karštosios Shakiros bei kitų latino muzikos atlikėjų hitams.

Uždegantis šou ant scenos ir emocijų cunamis neabejotinai įkvėps pasinerti į aistra alsuojančius „purvinus šokius“. Į išskirtinę latino naktį „Dr. Who“ pakvietė Klaipėdos šokio studijų ir klubų atstovus, tad laukia puiki proga išdidžiai pademonstruoti jau nugludintus judesius arba pasimokyti naujų žingsnelių. Kad nejudėti bus neįmanoma - faktas. “Tai bus karšta fiesta, kurioje kiekvienas, atėjęs atsipalaiduoti ir gerai praleisti laiką, pasijus kaip tikrame Lotynų Amerikos miestelyje, kur muzika visus užburia šėlsmui”, - tvirtino organizatoriai.

Su atnaujintu projektu į pajūrį sugrįžtanti „Tabami“ komanda - tai Tomo Varnagirio (gitara), Vyto Bikaus (klavišai), Tado Žukausko (bosinė gitara) bei Aleksejaus Arslanovo (būgnai) pajėgos ir moteriškas stiprių balsų duetas. Žinomiausias kerinčios Lotynų Amerikos atmosferos įkvėptas dainas atliks vokalistės Baiba Skurstene ir Giedrė Rimšaitė. Energija ir žavesiu trykštančios atlikėjos „Tabami goes Latino“ projekte jau spėjo gerai „susistyguoti“ bei su entuziazmu prisidėjo atnaujinant publikos pamiltą šou. “Nebūtina vykti į Kubą ar Meksiką norint pajausti šių šalių karštį - jį kuria ne tik klimatas, bet ir žmonių nusiteikimas, muzika bei šokiai. Visa tai galime turėti ir čia!”, - įsitikinusios Baiba ir Giedrė.

B.Skurstene specialybė - džiazinis dainavimas, tačiau iš kitų džiazo vokalisčių ji išsiskiria savo universalumu bei sugebėjimu įsijausti į visiškai skirtingo stiliaus ir žanro muziką. Po LNK projekto „Muzikos akademija“ šturmo atlikėja nesulėtino savo apsukų. Charizmatiškoji Baiba ne tik bendradarbiauja su „Tabami“ komanda, bet taip pat dainuoja su projektu „80's live“, kurį labai šiltai sutiko „Dr. Who“ publika, koncertuoja su savo vardo kvintetu „Baiba's Jazz Quintet“. Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos ir Vilniaus kolegijos džiazo vokalo dėstytoja  nedingsta iš televizijos ekranų - drauge su kitomis žaviomis Lietuvos moterimis ji šmaikštauja LNK laidoje „Supertortas“.

Su B.Skurstene sceną drebinanti G.Rimšaitė savo muzikinę karjerą pradėjo dainuodama džiazą, yra dalyvavusi daugelyje šio žanro muzikos festivalių Europoje, nemažai koncertavo su Lietuvos radijo ir televizijos bigbendu. Nors šiuo metu Giedrei tenka dažnai dainuoti pop muzikos projektuose, ji neslepia savo simpatijų ir alternatyviajam skambesiui - prieš metus vokalistė įsiliejo į Algio Ramanausko-Greitai grupės „SSG“ gretas.

Projekte „Tabami goes Latino“ atlikėja dalyvauja nuo pat jo atsiradimo pradžios. „Tiek puikių dainų karštais Lotynų Amerikos ritmais! Šis projektas man labai mielas“, - tvirtino Giedrė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų