„KN Energies“ kviečia tapti nepriklausomybės inžinieriais ir įprasminti Lietuvos himno žodžius

  • Teksto dydis:

Siekdama pabrėžti savo darbuotojų indėlį įtvirtinant Lietuvos energetinę nepriklausomybę ir kuriant tvarią jos ateitį tarptautinės energijos terminalų operatorė AB „KN Energies“ (buvusi „Klaipėdos nafta“) rudenį pasitinka su nauja darbdavio įvaizdžio kampanija.

Jos herojais tapo patys įmonės darbuotojai, kasdien drauge siekiantys nacionalinės reikšmės pokyčių. Tai nepriklausomybės inžinieriai, kurių pastangas puikiai nusako Lietuvos nacionalinio himno žodžių eilutės.

Darbas Lietuvai – ne tik gražūs žodžiai

Kiekvienas, prisijungęs prie „KN Energies“, nepriklausomai nuo specialybės ar profesijos, tampa nepriklausomybės inžinieriumi, nes dirba Lietuvai ir padeda kurti energetiškai, o kartu ir politiškai nepriklausomą bei tvarią jos ateitį. Būtent tokią žinią siunčia naujoji bendrovės darbdavio įvaizdžio kampanija ir jos vizualizacijos bei vaizdo klipas.

„Kampanijos idėja gimė įtraukus visus įmonės darbuotojus ir atsižvelgus į jiems daugiausiai pasididžiavimo keliančius darbo aspektus. Siekėme sukurti tvarią darbdavio įvaizdžio kampaniją, kuri atspindėtų tikrąsias „KN Energies“ kolegų vertybes ir tai, kas kartu su kitais savo sričių profesionalais juos motyvuoja siekti bendrų tikslų. Tikime, kad aukštesnę misiją pabrėžiantis mūsų darbdavio identitetas padės pritraukti bendraminčių, kuriems rūpi tos pačios vertybės ir tikslai“, – teigė Simona Kutelienė, „KN Energies“ personalo ir paslaugų verslui vadovė.

Milda Ancevičė, „KN Energies“ komunikacijos vadovė, pažymi, kad atlikus darbuotojų apklausą paaiškėjo, kad dirbantys įmonėje didžiuojasi galimybe prisidėti prie realių ir visai šaliai svarbių pokyčių, įsitraukti į prasmingą veiklą.

Tikime, kad aukštesnę misiją pabrėžiantis mūsų darbdavio identitetas padės pritraukti bendraminčių, kuriems rūpi tos pačios vertybės ir tikslai.

 

„Tai tikrai nestebina – „KN Energies“ yra viena iš tų įmonių, kurioje darbas Lietuvai nėra tik gražūs žodžiai, o kasdienybė. Mūsų gretose neabejotinai vieta žmonėms, kurie yra neabejingi valstybei, jos raidai ir visapusiškai nepriklausomybei“, – sakė M. Ancevičė.

Akcentuojamas prasmės jausmas

Anot „KN Energies“ generalinio direktoriaus Dariaus Šilenskio, nuo įmonės darbuotojų pastangų tiesiogiai priklauso Lietuvos energetinės nepriklausomybės užtikrinimas per šaliai strategiškai svarbaus suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) laivo-saugyklos „Independence“ veiklą, taip pat žaliųjų energetikos sprendimų ir infrastruktūros vystymą energetinei transformacijai bei klimato neutralumo tikslams pasiekti. Tad prasmės jausmo dirbant bendrovėje, jos vadovo teigimu, tikrai netrūksta. Tai norėta perteikti ir naujojoje darbdavio įvaizdžio kampanijoje.

„Nuo pat Lietuvos nepriklausomybės atgavimo, jos užtikrinimas buvo neatsiejamas nuo energetinės nepriklausomybės. Laisvos Lietuvos aušroje susidūrėme su energetine blokada, vėliau energijos kainų kaip šantažo priemonės naudojimu. Alternatyvių energijos tiekėjų ir tam reikalingos infrastruktūros sukūrimas tapo strateginiu tikslu Lietuvai. Proveržį pavyko pasiekti Klaipėdoje prisišvartavus SGD saugyklai-laivui „Independence“, kuris tapo mūsų šalies energetinės nepriklausomybės pagrindu ir simboliu. Investicijos į šį laivą buvo drąsus ir, vertinant šiandienos geopolitinį kontekstą, neabejotinai pasiteisinęs žingsnis.

Be to, ir mūsų tarptautinė veikla kai kuriuose projektuose prisideda prie nepriklausomybės nuo taršiausių energijos šaltinių mažinimo. Remiantis mūsų strategija iki 2050 m. tapsime ir nepriklausomybės nuo iškastinio kuro inžinieriais bei tęsime pastangas plėtoti mūsų šalies poreikius ir tikslus atitinkantį energetikos sektorių, o tam reikia ir reikės profesionaliai dirbančių specialistų“, – pažymėjo D. Šilenskis.

Proveržį pavyko pasiekti Klaipėdoje prisišvartavus SGD saugyklai-laivui „Independence“, kuris tapo mūsų šalies energetinės nepriklausomybės pagrindu ir simboliu.

 

Kampanijos herojai – realūs įmonės darbuotojai

Kampanijos pagrindu tapo nepriklausomybės inžinierių – realių įmonės darbuotojų – portretai. Jie papildyti Lietuvos respublikos himno teksto fragmentais, kurie nusako aukštesnę įmonės misiją ir siejasi su jos darbuotojų pastangomis. Kampanijos vaizdo klipe kuriamas unikalus pasakojimas, kurio dalimi ir tapo nacionalinio himno teksto fragmentai, atspindintys kasdienį darbą tėvynės labui.

„Vaizdo klipe pasakojama apie mūsų įmonės darbuotojų darbo svarbą, kuri metams bėgant ir  žaliosios transformacijos reikšmei didėjant, išaugo. Siekiant pereiti prie alternatyvių energijos šaltinių, plėtoti ateities energetikos technologijas reikės dar daugiau pasišventusių ir savo darbo prasmę matančių nepriklausomybės inžinierių“, – įsitikinusi „KN Energies“ komunikacijos vadovė M. Ancevičė.

Nuo šiandien startuojanti nepriklausomybės inžinierių kampanija apims lauko ekranus, reklaminius stendus, reklamą ant viešojo transporto, radiją, internetą ir kitus komunikacijos kanalus. Darbdavio įvaizdžio kampaniją „KN Energies“ kūrė kartu su kūrybine integruotos komunikacijos agentūra „Ink Agency“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joooo

joooo portretas
Tai iki kiek reikia nusiristi, kad toką propagandą paleisti? Normalioje ir geroje kompanijoje jokių reklamų nereikia, žmonės apie gerą darbą (gerą atlyginimą, gerą bendradarbių komandą, gerą psichologię atmosferą darbe) išgirsta be jokių reklamų, iš kitų kompanijos darbuotojų. Tokie propagandiniai straipsniai kelia įtarimą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Palangai sezoniškumas įtakos nebeturi
    Palangai sezoniškumas įtakos nebeturi

    Dar prieš dešimtmetį daugelis tautiečių ir užsienio svečių Lietuvos kurortinius miestus, tokius kaip Palanga, Neringa ar Nida, pakrikštijo vasaros sostinėmis. Bėgant laikui šis įsitikinimas virsta tik užmarštin grim...

    9
  • Ilgas atsisveikinimas su vasara
    Ilgas atsisveikinimas su vasara

    Šį savaitgalį dar pasilieka lietuviška vasara, orai bus saulėti ir šilti, tačiau jau nuo kitos savaitės vidurio temperatūra kiek vės, prognozuojami lietūs. Vėsesnis ir lietingas numatomas ir kitas savaitgalis. ...

  • Už tvoros – senosios Klaipėdos praeitis
    Už tvoros – senosios Klaipėdos praeitis

    Tikrieji laiko tėkmėje dingusios Klaipėdos vaizdai virsmą išgyvenančioje Atgimimo aikštėje dabar atverti XXI a. žmonėms. Tačiau juos pamatyti gali ne kiekvienas, nuo praeivių akių archeologinių tyrimų perkasos atitvertos tvoromis. ...

    1
  • Klaipėdoje duris atveria naujas „Northway“ odontologijos centras
    Klaipėdoje duris atveria naujas „Northway“ odontologijos centras

    Pasirūpinti gražia šypsena nuo šiol bus gerokai paprasčiau ir greičiau – medicinos centras „Northway“ Klaipėdoje atidaro naują odontologijos centrą, kuriame visos burnos ir dantų priežiūros paslaugos teikiamos po vienu...

    6
  • Savaitgalį didžiosios atliekos bus surenkamos iš kiemų nuo Bangų g. iki Girulių
    Savaitgalį didžiosios atliekos bus surenkamos iš kiemų nuo Bangų g. iki Girulių

    Šį savaitgalį į klaipėdiečių kiemus vėl atvyks atliekų vežėjų mašina, kuri nemokamai iš gyventojų priims didžiąsias atliekas. ...

  • Tautinių kultūrų centre tarpusavio ryšį kuria kalba
    Tautinių kultūrų centre tarpusavio ryšį kuria kalba

    Tautinių kultūrų centre (TKC) mokytis lietuvių kalbos šį sezoną nusprendė per pusšimtis žmonių. Didžiąją jų dalį sudaro ukrainiečiai.  Grupėse yra ir baltarusių, rusų, azerbaidžaniečių, armėnų. Visus juos motyvuoja nor...

  • Klaipėdiečiai sutrikę: ant šaligatvio – kateris
    Klaipėdiečiai sutrikę: ant šaligatvio – kateris

    Uostamiestyje neretai pastebima, kad daugiabučių kiemuose ar kitose vietose automobiliai paliekami ant šaligatvių ar per arti namų. Tačiau šįsyk klaipėdiečius sutrikdė ant šaligatvio priekaboje paliktas kateris. ...

    12
  • Debreceno kvartale – remonto darbai
    Debreceno kvartale – remonto darbai

    Debreceno g. 42 ir 44 daugiabučių namų kieme prasidėjo pirmasis privažiuojamojo kelio prie pastato Debreceno g. 48 įrengimo darbų etapas. Šių darbų metu taip pat bus sutvarkyta aplinka, atsiras pėsčiųjų takai, pritaikyti neįgaliesiems, ir ...

    2
  • Klaipėdoje pabėgėliams baigėsi adaptacinis laikotarpis
    Klaipėdoje pabėgėliams baigėsi adaptacinis laikotarpis

    Klaipėdoje dėl Rusijos invazijos į Ukrainą apsigyveno 4,8 tūkst. karo pabėgėlių. Pirmiesiems jų rezervinius savivaldybės butus uostamiestyje imta suteikti 2022 m. vasarą, kai miesto taryba patvirtino rezervinių būstų fondą. Šiuo metu dali...

  • Klaipėdiečiai pasipiktino: tinginių įprotis – palikti savo šiukšles
    Klaipėdiečiai pasipiktino: tinginių įprotis – palikti savo šiukšles

    Reikjaviko, Šaulių, Debreceno gatvėse, Baltijos prospekte ir kitur prie šiukšlių konteinerių – šiukšlynai. Ne į konteinerius, o šalia jų kraunamos įvairios maisto ir buitinės atliekos, velkami baldai, kar...

    18
Daugiau straipsnių