Kovo 11-osios proga – Klaipėdos mero V. Grubliausko sveikinimas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas sveikina klaipėdiečius Kovo 11-osios proga.

„Mieli klaipėdiečiai!

Minėdami ir švęsdami Kovo 11-ąją, Lietuvos valstybės nepriklausomybės atkūrimo dieną, turime puikią progą susimąstyti ir susivokti – kokia gi šios išskirtinės Lietuvai istorinės dienos svarba ir reikšmė.

Lietuvos iškovota laisvė ir atkurta nepriklausomybė svarbi ne tik lietuviams, bet ir gausiai čia gyvenantiems kitataučiams, kuriems ši šalis yra jų namai, kurie lygiai taip pat didžiuojasi būdami Lietuvos piliečiais ir džiaugiasi Laisve, jos teikiamomis vertybėmis.  Lietuvos uostamiestis buvo, yra ir bus skirtingų tautų taikaus sugyvenimo pavyzdžiu, nes tik laisvoje ir nepriklausomoje valstybėje galima ir privalu užtikrinti šias pamatines demokratinės valstybės vertybes.

Kviečiu: šią Kovo 11-ąją savo širdyse skirkime Ukrainos laisvei, Ukrainos žmonių palaikymui, kartu ir  įvairių tautų, kultūrų nevaržomam buvimui kartu! Juk mes visi esame  Lietuvos piliečiai, mokėjimo taikiai sugyventi pavyzdys – klaipėdiečiai!

Su Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena, su mūsų visų Laisvės diena!“ – nuoširdžiai Jūsų ir visada su Jumis Klaipėdos miesto meras V. Grubliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimui

Klausimui portretas
o per gegužės 9 valdžiukai ives nepaprastą padėtį ir nieks negalės nieko švest be ju leidimo. Kap dabar.Tep kad tvartelini nepergyvenk

anonimas

anonimas portretas
Gyvas dar rupužokas , - sakyk ka nori

Memel

Memel portretas
Kada???? Tas SUDAS DINGS_?????...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių