Kretingos rajone moteris kaltinama raganavimu

  • Teksto dydis:

Į Lietuvą grįžta inkvizicijos laikai – Kretingos rajone gyvenančią būrėją Odilę Norvilaitę kaimynai neva bandė padegti, mat moteris šalia savo namų pasikabino kryžių, nukreiptą į kaimynų pusę.

Kryžius esą skirtas neseniai partrenkto Odilės šunelio atminimui bei anapilin iškeliavusiems Odilės draugams: Algiui, Birutei ir dar vienam Algiui. Todėl ant kryžiaus buvo išraižyti jų vardai ir pritvirtintos dvi kaukuolikės.

Odilė yra gerai žinoma televizijos žiūrovams – moteris teigia galinti nustatyti ligas, atspėti ateitį bei išaiškinti meilės dramas.

Tačiau neseniai į Odilės kiemą įsiveržė kaimynas, ginkluotas fakelu, ir šaukė: „Padegsiu! Užmušiu!“. Ir šliūkštelėjo degaus skysčio ant namo laiptų.

„Jis rėkė: aš tave sudeginsiu, aš tave užmušiu, čia tu negyvensi, vis tiek tave užmušiu, čia vis tiek sudegsi!“ – šį antradienio vakarą 19.30 val. LNK laidoje KK2 guosis O. Norvilaitė.

Pasirodo, kad netikėtai mirė šio kaimyno Remigijaus uošvis, o uošvio vardas sutapo su ant kryžiaus iškaltu Algio vardu. Tada Remigijus su žmona dar atidžiau patyrinėjo kryžių ir suprato... Remigijaus uošvis – Algis, uošvienė – Birutė, o svainis – Algis.

Kaimynai nusprendė, kad tai – juodoji magija. Inkviziciją pradėjusiam kaimynui dėl pasikėsinimo nužudyti buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, tačiau neseniai tyrimas buvo nutrauktas. Konstatuota, kad kaimynas ėjo ne padegti raganos Odilės, o išsklaidyti kerų.

„Pradėtas ikiteisminis tyrimas, tačiau prokurorė jį nutraukė nustačiusi, kad tai buvo kerų išbaidymas. Prokurorė yra juodosios magijos specialistė, ji nusprendė, kad aš iš tikrųjų užsiimu kerais ir galimai norėjau prakeikti tą šeimą ir jis atėjo su žvake išbaidyti kerų“, – laidoje sakys O. Norvilaitė

Burtininkė labai bijo kaimynų – namuose įsirengė filmavimo kameras, nuo judesio užsidegančias šviesas: „Kaimynas pablūdo, jis gaudo mane gatvėje, aš bijau išeiti, viena nevaikštau – arba su vyru, arba su šunimis“.

Visą reportažą apie įvykius Kretingoje žiūrėkite antradienio vakarą laidoje KK2, 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fatim

Fatim portretas
As tykejaus kad ji stabili savo darbui yra emocishkai stabili bet nusivyliau ji agrisivi neisklauso ramiai o pradeda rekti saukti tai reiskia kad ji turi taip gyventi jos pragyvenimo saltinis,jei ji butu tykra isklausytu jaustu kito zmogaus skausma kaip daro kiti burejai

to Anonimas

to Anonimas portretas
Tikriausiai iš tos giminės. Nes tiek apsišvietei, kad net nepastebėjai, kaip tavo žentas kanalizacijos nuotekas pats pila visiems ant laukų. Dar tamsta prisirišk savo tris šunis, nes jie palaidi dienom -naktim laksto po kaimą . Kol neatvažiavo niuaras ir jų neišvežė. O jeigu tu pritari kad reikia sudeginti žmogų už tai - kad tau asmeniškai nepatiko kryžius, tai linkiu tau patirti tą patį iš visos širdies. Linkėjimai.

Anonimas

Anonimas portretas
O kad sunis visa nakty jos loja ir kaimynam miegot neleidzia tai dzin. Ir kad nuotekos bega i kaimynu darža kur auginamos daržovoves irgi dzin nieko nesusitvarko ir dar tokiais kryziais apsikarsto.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių