KU laikinai vadovaus Sveikatos mokslų fakulteto dekanas A. Razbadauskas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos universitetui (KU) laikinai vadovaus Sveikatos mokslų fakulteto dekanas Artūras Razbadauskas.

Tai slaptu balsavimu nusprendė trečiadienį posėdžiavusi KU Taryba.

Į šias pareigas taip pat kandidatavo KU studijų prorektorė Leta Dromantienė, ji toliau eis studijų prorektorės pareigas. Meno prorektorės pareigas lieka eiti Rita Vaičekauskaitė, pranešė universitetas.

Nuolatinis universiteto rektoriaus Eimutis Juzeliūnas balandį paskelbė paliekantis pareigas. Universitetas tuomet pranešė, kad tokiu žingsniu E. Juzeliūnas „suteikia galimybę naujajai universiteto tarybai atnaujinti universiteto vadovybę, kuriai tektų misija įgyvendinti šios aukštosios mokyklos veiklos reformą“.

Vykstant aukštųjų mokyklų tinklo pertvarkai, Klaipėdos universitetas siekia išlaikyti savarankiškos aukštosios mokyklos statusą.

Klaipėdos miesto savivaldybės taryba šių metų vasarį pritarė Klaipėdos universiteto veiklos optimizavimo priemonių planui, jame numatytas ir glaudesnis universiteto bendradarbiavimas su savivaldybėmis.

Iš viso iš savivaldos institucijų universitetas 2019 metais planuoja gauti 100 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipediete

Klaipediete portretas
Saunu! Sveikinam!

Nuolatinis priminimas

Nuolatinis priminimas portretas
Kažin kiek mirčių slegia sąžinę?Tai taip bėgiodamas nuo pacientų artimųjų ieškodamas kur užsėsti gal nusiramina?Šundaktaris iš didžiosios raidės.

Kaip

Kaip portretas
jie visur speja ir nepavargsta ir darbe reikia operuoti ir lenda i Seima ir dar bega i miesto taryba.Kaip tiek dirbdamas zmogus nepadryti klaidu gali ir kas atlygins pacientui padaryta zala,juk civilizuotame pasaulyje daktarai nelaksto po kelis darbus ,jiems joks draudimas nepasiraso sutarciu ,moketi tektu is savo kisenes.Tik Lietuvoje neaisku kuo medicinos darbuotojai uzsiimineja ,ir kas ju pagrindinis darbas ,ar politika ar vadovavimas ar pagrindinis darbas.Net prie ruso nebuvo tokiu reiskiniu ,o dabar kaip sakoma ,devyni amatai desimtas badas.Ne zmones o robotai.Be to reikia palyginti ju darbo grafikus ,ar jie sutampa ,aisku ,kad ne sedi vienoje kedeje ,o dirba kitoje.Uz ka dar kelti jiems algas,kyla klausimas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių