Pereiti į pagrindinį turinį

KU studentų praktika – naujų įgūdžių šaltinis

2015-04-15 06:05
DMN inf.

Klaipėdos universiteto studentai kiekvienais metais siekia įgyti naujų profesinių įgūdžių, pritaikyti teorines žinias atlikdami studijų praktikas Klaipėdos mieste ir visoje Lietuvoje.

Balandžio 10 d. Klaipėdos universiteto Pedagogikos fakulteto Psichologijos studijų programos studentės Gytautė Bajorinaitė ir Karolina Šiaulytė atlikdamos mokomąją praktiką Eduardo Balsio menų gimnazijoje, kartu su praktikos vadove psichologe Jurgita Kadagiene ir mokiniais rengė „Karjeros dieną: mokinių profesijų mugę“.

Šioje mokykloje atliekama praktika studentėms leidžia išbandyti naujas veiklas, tobulėti itin draugiškame kolektyve, o per karjeros dienos renginį studentės turėjo puikią galimybę susipažinti su žinomais žmonėmis, pamatyti, kaip ir kuo gyvena menininkai.

„Eduardo Balsio menų gimnazija yra ypatinga mokykla, taip pat ir praktikos vieta. Joje vaikai ne tik mokosi bendrųjų dalykų, bet ir intensyviai ruošiasi tapti menininkais, bendrauja, gyvena kartu. Malonu dirbti su tokiais vaikais.“- teigė psichologijos studijų programos studentė K. Šiaulytė.

Klaipėdos universitete visiems studentams sukuriamos puikios sąlygos atlikti mokomąją praktiką - „Turime puikias mums suteiktas galimybes pasireikšti, pamatyti, kaip gyvena ir dirba mūsų sričių specialistai. Džiaugiamės, kad mūsų atliekama praktika mums yra naudinga ir įdomi“ - savo mintimis apie studijų praktiką Klaipėdos universitete dalinosi psichologijos studijų programos studentė G. Bajorinaitė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų