Laboratorijoje Klaipėdoje nustatyta 100 įtariamų omikron atmainos atvejų

  • Teksto dydis:

Klaipėdos universitetinės ligoninės laboratorijoje nustatyta 100 įtariamų omikron atmainos atvejų, praneša LRT radijas.

Klaipėdos universitetinės ligoninės vyriausiasis gydytojas Vinsas Janušonis teigia, kad šie mėginiai jau yra perduoti Nacionalinei laboratorijai.

„Regione yra užimta nepilnai du trečdaliai lovų, reanimacijoje pusė lovų, taip kad kol kas rezervą dar turime. Tačiau turint omenyje, kas darosi ES šalyse, tai, be abejonės, laukia tikrai pakilimas ir turbūt greitas. Mano nuomone, apie sausio pabaigą, turint omenyje ir šventes, ir grįžusius emigrantus, turėtų pradėti augti“, – LRT radijui teigė V. Janušonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ema

Ema portretas
Juk malonu jiems rasyt,kad zmoniu daugeja skiepytis.Tik ,kad zmogus ypac jaunas eina skiepytis del PG paso,cia ir taip aisku.Senesni,save apsisaugot,kitiems I keliones,kuo toliau tuo daugiau draudimu,ar jus galvojat,kad tuom viskas baigsis.Jau kalbama apie 4 doze,ir vel bus draudimai,ir taip toliau.Jei savo proto neijungsit ir jums tai tinka,tai neverkslenkit o darykit kas jums sakoma.Kas dusia parduoda uz 100 euru,o kas uz Pasa.Kiti apseina be dideliu parduotuviu,kelioniu.Kaledu dovanos,tai juk vaikams,Gal suauge gali be ju apseiti?.Svarbiausia,kad tevai nemato savo vaiku sventeje,ot cia beda.Taip kur mus tai nuves, pamatysim,.Pamastykim.

kavenskis

kavenskis portretas
kaip faina! gal kas organizuoja omikron vakareli? butina padalyvauciau!

mm

mm portretas
Niekaip nesuprantu, tai jeigu jau data net žinoma, tai kodėl priemonių nesiima valdžia dabar? Tai jeigu tas virusas yra, tai dėkit visas jėgas kad užkirstumėt kelią virusui čia ir dabar: uždarykit sienas skraidantiems turtuoliams, įjunkit visišką kontrolę židiniams viruso ir t.t. Bet reiškia nieko čia baisaus nėra, jeigu tik pastoviai gąsdinate, bet nekontroliuojate? Taip išeina? Tai ar logiška leisti tūkstantiniams koncertams, o mažos parduotuvėlės uždaromos, kur per dieną gal porą žmonių įeina? Logiška? Tikrai nelogiška. O tai reiškia, kad kažkas mums nepasakoma, kažkas slepiama...
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių