Pereiti į pagrindinį turinį

Lenktynėse žvilgsnius traukė žvaigždės

2010-07-17 23:59

Įsibėgėjančių "Omnitel 1000 km lenktynių" renginių maratone – dar vienos linksmybės. Vakar popietę startavo žaismingos Žvaigždžių lenktynės.

Susirinkusius žiūrovus vėl nustebino ne taip seniai apie skyrybas prabilę, bet sykiu nevengiantys pasirodyti Natalija ir Deivydas Zvonkai. Broliškai bendraudami jie vis dar traukė susirinkusiųjų žvilgsnius.

Lenktynėse taip pat dalyvavo daugybė televizijoje ne kartą matytų žmonių: Živilė Vaškytė, Marius Jampolskis, Andrius Šedžius, Rolandas Vilkončius, Giedrius Leškevičius, Vaidotas Valiukevičius-Milanno, Erika Santos, Milda Bartašiūnaitė.

Šįkart nugalėtoju tapo R.Vilkončius, pernai taip pat dalyvavęs analogiškose lenktynėse ir pralaimėjęs tik žvaigždžių lenktynių karaliaus titulą pelniusiam LNK laidos "Kakadu" vedėjui Tomui Ališauskui.

Antrąją vietą laimėjo seksologė M.Bartašiūnaitė, kuri į finalą burtų būdu pateko išrenkant laimingosios žvaigždės bilietą.

Trečiąja vieta liko džiaugtis lenktynių veteranei Ž.Vaškytei.

Lenktynėse taip pat dalyvavusi N.Zvonkė juokavo, kad jei pasisektų laimėti, D.Zvonkus jos pavarde pavadintų naujai išasfaltuotą gatvę Palangoje. Tačiau žvaigždei sėkmė šį kartą nesišypsojo.

Nugalėtojams apdovanojimus įteikė "Volkswagen" importuotojo Baltijos šalyse – "Auto Group Baltic SE" – atstovybės vadovas Jari Kohonenas.

Šeštadienį žiūrovų laukia dar įspūdingesni renginiai.

Jau 10 val. ryto "Omnitel 1000 km lenktynių" dalyviai išsirikiuos į tikrąją starto liniją ir 11.45 val. pradės įtemptą kovą savo automobiliais.

Šiandien vakare paaiškės ir nugalėtojai – 19 val. jie bus apdovanoti lenktynių renginio zonoje esančioje scenoje.

Renginį užbaigs nemokamas koncertas, kuriame pasirodys "69 danguje", YVA, "Studentės", Ž.Žvagulis, I.Starošaitė, V. ir V.Tarasovai, Stano, R.Cicinas ir daugelis kitų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų