Iš LiCS į Liberalų sąjūdį perėjo per 70 klaipėdiečių

  • Teksto dydis:

Klaipėdos Liberalų sąjūdžio skyriaus gretas papildė per 70 buvusių Liberalų ir centro sąjungos narių.

„Atėjo 74 asmenys, į skyrių įstojo esama savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė, buvęs LiCS skyriaus pirmininkas Saulius Budinas, visi pirmininko pavaduotojai, iš esmės visa skyriaus valdžia“, - BNS po Liberalų sąjūdžio Klaipėdos miesto skyriaus posėdžio sakė pirmininkas Simonas Gentvilas.

Buvęs Liberalų ir centro sąjungos deleguotas Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius į Liberalų sąjūdžio neperėjo. „R.Taraškevičius neprisijungė, bet jis prisijungė prie liberalų frakcijos savivaldybės taryboje“, - pažymėjo S.Gentvilas.

Praėjusią savaitę Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos posėdyje buvo pranešta apie susijungusias dvi didžiausias savivaldybės frakcijas – Liberalų sąjūdžio ir Liberalų ir centro sąjungos.

„Mes dabar turim  14 vietų miesto taryboje iš 31, kaip mes reziumavom, bene 18 metų liberalai viena ar kita forma jau yra miesto valdžioje ir atvedė iki to, kad Klaipėda jau trejus metus Laisvosios rinkos instituto savivaldybių indekse įvardijama kaip geriausiai dirbantis miestas. Tai stiprus signalas kitiems miestams ir savivaldybėms pasitikėti šita politinė jėga, Liberalų sąjūdžiu“, - sakė S.Gentvilas.

Iki susijungimo Liberalų sąjūdžio frakcijai priklausė 8, o Liberalų ir centro sąjungos frakcijai – 6 nariai. Iš viso Klaipėdos miesto savivaldybės taryboje yra 31 narys. Klaipėdos mero pareigas eina Liberalų sąjūdžio atstovas Vytautas Grubliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
milijoną kartų sakiau, kad liberalai yra vieninga nusikalstama politinė grupuotė, veikianti dviem pavadinimais. Dabar jie tai patvirtino ir oficialiai. KLAIPĖDIETI, NEBEBALSUOK UŽ LIBERALIAS AFERAS !!! LIBERASTUS - Į TEISIAMŲJŲ SUOLĄ!!!

Tadas111

Tadas111 portretas
Liberalai, gaila,bet Jus jau senai praradote mestelenu balsus.

manau

manau portretas
tik padlaižūnai laksto iš partijos i partija ir dar senmergės, partijoje gali trintis bet iš savivaldybės reikia grūsti be kalbų
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių