Liepų gatvėje keičiami šulinių dangčiai

Vairuotojai, važiuodami Liepų gatve, ne kartą atkreipė dėmesį į tai, kad už geležinkelio pervažos automobilių važiuokles gadino gilios duobės, susiformavusios aplink požeminių komunikacijų dangčius.

„Išvykstant iš miesto Liepų gatve, prie geležinkelio pervažos dešinėje pusėje – daug duobių. Gadinami automobiliai. Reikėtų sutvarkyti“, – Klaipėdos savivaldybei skundėsi gyventojas.

„Reaguodami į klaipėdiečių pateiktą informaciją, susijusią su po žiemos atsiradusiomis duobėmis, savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistai kreipėsi į įmonę „Klaipėdos vanduo“, prašydami įvertinti situaciją dėl įkritusių šulinių Liepų gatvėje ir imtis reikiamų priemonių. Dėl ištrupėjusio asfalto prie geležinkelio bėgių Miesto tvarkymo skyrius kreipėsi į geležinkelio atšakos savininką – įmonę „Klaipėdos mediena“. Gavus atsakymą bus derinami asfalto dangos remonto terminai“, – patikino Klaipėdos miesto tarybos ir mero sekretoriato specialistė Aušra Lukauskienė.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Pirmadienį darbininkai aptvėrė duobėtas vietas ir ėmėsi remonto.

„Įmonei Klaipėdos savivaldybė persiuntė pranešimą. Pirmadienį požeminių komunikacijų šulinių dangčiai buvo pakeisti naujais. Iš viso pakeisti trys. Darbų vieta aptverta dėl darbuotojų saugumo. Pirmojoje eismo juostoje pastatyti įspėjamieji ženklai. Pakeitus šulinių dangčius, turėtų būti klojamas asfaltas ir atstatoma kelio danga“, – patikino įmonės „Klaipėdos vanduo“ komunikacijos vadovė Gintarė Butkienė.

Antradienį darbai virė ir kitoje Liepų gatvės vietoje. Netoli Skulptūrų parko, ties Liepų gatvės 41-uoju namu, darbininkai keitė suskilusį šulinio dangtį.

„Tikėtina, kad antradienio pavakare darbai bus baigti, o eismo juostos – atlaisvintos“, – vakar sakė G.Butkienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Piktas

Piktas portretas
Kada Klaipefa atidarys? Kiek gi galima taikstytis su neismaneliu "vyriausybe? Kodel miesto valdzia lankstosi nevykeliams?

Komjaunimo sekretorius

Komjaunimo sekretorius portretas
Suliniu keitimo instrukcija:- nuimi sena sulinio dangti ir aptveri atitvarais, taip panaikindamas viena eismo juosta. Laikai atitvarus tris dienas. Ketvirta diena atvezi nauja sulinio dangti - iskilmingai uzdedi. Dar viena diena palaikai atitvarus. Darbas padarytas- premijos ismoketos. Sunys loja - karavanas eina, Puteikiniai putojasi- miestas tvarkosi- ane liberastai?

Blinda

Blinda portretas
Klaipedoje yra 1 remontuojama, su automobiliu aikstelemis gatve - Liepu, nes ten sedi visi miesto zmoniu pinigu "paskirstytojai"...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių